Oase Prăjite
Oasele prăjite ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 227 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 71 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ambalaje pentru rulouri de ouă, ulei, sos de pizza și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Oase De Covrig, Sticky Bones, și Cookie Bones pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați ambalaje pentru rulouri de ou pe un blat. Acoperiți fiecare înveliș cu o bucată de brânză sfoară, 2 linguri sos de pizza și 4 felii de pepperoni.
Rulați - vă, înfășurându-vă în lateral în timp ce vă rostogoliți. Într-o friteuză la foc mare, încălziți câțiva centimetri de ulei la 375 de grade.
Adăugați rulouri de ou, câteva pe rând. Gatiti timp de 2 pana la 3 minute, sau pana devin aurii.
Îndepărtați cu o lingură cu fante.
Se scurge pe prosoape de hârtie; lăsați să se răcească înainte de servire.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling]()
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Sucul Riesling de la Domaine Leseurre este fermentat 100% în rezervoare inoxidabile. În timp ce se află pe drojdie, vinul este amestecat manual (b.m.-connage sur lies) o dată pe lună, timp de 11 luni. Acest proces dezvoltă o complexitate suplimentară de arome și arome. Acest Riesling uscat are mirosuri de flori de citrice și coajă de lămâie, stratificate pe palat cu note de pere. Acest riesling se împerechează bine cu păstrăv Amandine, stridii crude și este un aperitiv minunat.