Oase De Porumb Cu Brânză Cărnoasă
Meaty brânză oase de porumb ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 68 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. Mergeți la magazin și ridicați făină, ou, lapte fără grăsimi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 21%. Încercați Oase De Porumb Cu Brânză Cărnoasă, Infricosator mănâncă: Breadstick oase și gigantic globilor oculari, și Pătrate De Pâine Cu Porumb Cărnos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°.tapetați 2 foi mari de copt puțin adânci cu hârtie pergament.
Combinați făina, făina de porumb, drojdia de bere și laptele uscat într-un castron mediu. Se amestecă brânza cheddar.
Bateți împreună bulionul, oul și uleiul într-un bol separat.
Se toarnă ingredientele umede în uscat și se amestecă cu o lingură sau o spatulă de cauciuc până se formează un aluat dur. Frământați aluatul în castron de 5-6 ori până se reunește.
Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru ușor făinată și rulați la o grosime de 1/4 inch. Cu un tăietor de prăjituri în formă de OS de câine sau pisică de 3 inci, decupați delicii și transferați-le pe foaia de copt pregătită. Apăsați toate resturile împreună, frământând o dată sau de două ori, apoi rulați la o grosime de 1/4 inch și tăiați mai multe delicii; repetați dacă este necesar.
Coaceți deliciile până se rumenesc ușor și destul de tare, rotind tigăile de sus în jos o dată, aproximativ 30-35 de minute.
Scoateți din cuptor și răciți complet; biscuiții se vor întări pe măsură ce se răcesc. A se păstra într-un recipient etanș.