Oase De Gât Și Verdeață De Guler Sau Verdeață De Nap

Oase De Gât Și Verdeață De Guler Sau Verdeață De Nap
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și garnitură primară? Neckbones și Collard Greens sau napi ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 1. O porție conține 2685 calorii, 167g de proteine, și 196g de grăsime. Pentru $9.68 pe portie, această rețetă acoperă 88% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână verdeață de nap, gât de porc, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Acesta este adus la tine de Recipezaar. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 89%. Verdețuri Sudice Perfecte (Varză, Sfeclă, Verdeață, Muștar), Verdeață înăbușită, verdeață de muștar și Bietă roșie Elvețiană, și Napi Verzi sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling cu un rating de 4.4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
În ciuda prospețimii sale încă tinerești, arată caracteristica Riesling fructată fină și un indiciu subiacent de mineral din solul de ardezie Devonian albastru/gri.Serviți acest vin răcoritor ușor răcit! Ca aperitiv și, mai ales când este mai matur, în combinație cu fructe de mare sau păsări de curte.
DificultateGreu
Gata În1 h, 15 m.
Porții1
Scor De Sănătate100
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista