Oase De Bezea
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați oasele de bezea. Pentru 6 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 36 de porții cu 32 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați cremă de tartru, extract de vanillan, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, FODMAP prietenos și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 7%, ceea ce este improvizabil. Încercați Budincă de catifea roșie cu oase de bezea, Plăcintă cu bezea cu lămâie, povești de familie și tutorial cu bezea, și Oasele lui Ruby pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 225 grade F (110 grade C). Tapetați 2 foi de copt cu folie de aluminiu și ungeți folia.
Bateți albusurile cu cremă de tartru și sare într-un bol cu un mixer electric până când albusurile sunt spumoase. Bateți treptat zahărul, câteva linguri la un moment dat, bătând până când zahărul se dizolvă în bezea înainte de a adăuga mai mult. Continuați să bateți până când bezea este lucioasă și formează un vârf ascuțit atunci când bătătoarele sunt ridicate direct din castron; bateți în extract de vanilie. Puneți bezea într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf mic.
Pipe bezea în forme osoase mici pe folia de aluminiu pregătită. Trebuie să țeava toate formele dintr-o dată sau bezea se va dezumfla.
Puneți foile de prăjituri în cuptorul preîncălzit și coaceți timp de 1 oră. Nu nu deschide ușa cuptorului sau peek în timpul coacerii. Opriți cuptorul și lăsați oasele de bezea să se răcească în cuptor fără a deschide ușa timp de 1 oră. Îndepărtați ușor și cu grijă cookie-urile din aluminiu pentru a preveni oasele rupte.