Oală fierbinte de ciuperci curry este un fără gluten, fără lactate și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 288 calorii. Pentru $2.61 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 8 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți ciuperci, bulion de pui, ghimbir gros și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 37 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este solid. Încercați O Oală Dovlecei Ciuperci Paste, Instant Pot One-Pot spaghete Cu sos de carne, și Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pregătiți o cratiță cu spray de gătit și puneți-o la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Puneți ceapa în cratiță; gătiți și amestecați timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Presărați pudra de curry peste ceapă; amestecați pentru a acoperi uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Curry
Ceapă
4
Adăugați bulionul de pui, lămâia, ghimbirul, zahărul și sarea în ceapă. Reduceți căldura la mediu; gătiți și amestecați timp de 2 până la 3 minute. Amestecați ciupercile și gătiți încă 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Pui
Ciuperci
Ghimbir
Ceapă
Lămâie
Zahăr
Sare
5
Se amestecă laptele de nucă de cocos și sucul de lămâie; se amestecă și se îndepărtează de la foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De Cocos
Suc De Lămâie
6
Aruncați frunzele de lămâie în supă; lăsați să stea 5 minute.