Oale de ciocolată cu infuzie de ceai afumat de Cr cca
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete din sud, așa că încercați oale de ciocolată infuzate cu ceai afumat de Cr Crumpulme. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 245 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 97 de cenți pe porție. Funcționează bine ca o garnitură ieftină. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, gălbenușuri de ou, frișcă grea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 20%, ceea ce este destul de rău. Încercați Vase de ciocolata de Creme, Oale de ciocolata de Crcumperme, și Vase de ciocolata de Creme pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați dulceața amară mărunțităciocolată într-un castron mare. Aduceți cremă de biciuire grea, lapte integral și ceai afumat la foc mic într-o cratiță medie grea la foc mediu. Opriți focul; adăugați zahăr 1 / 4cup și amestecați pentru a se dizolva. Ceai abruptdescoperit 5 minute.
Bateți gălbenușurile de ou și 1/4 cană rămasăzahăr într-un castron mediu pentru a se amesteca. Treptatse amestecă amestecul de smântână fierbinte în amestec de gălbenușuri,apoi se strecoară peste ciocolată.
Bateti pana se topeste ciocolataiar crema este netedă. Acoperiți și chillcustard peste noapte.
Poziționați raftul în centrul cuptorului și preîncălziți la 300 de grade F. Împărțiți crema între opt rame de 3/4 cană sau cupe de cremă.Acoperiți fiecare ramekin cu folie de plastic și aranjați ramekins în tigaie mare. Adăugați cu grijă suficientă apă caldă în tigaia de prăjire pentru a ajunge la jumătatea ramekins.
Coaceți cremele în baie de apă până ladoar setat în centru, aproximativ 55 de minute.
Scoateți ramekins din apă. Descoperițiși refrigerați până la rece, cel puțin 6 hours.DO înainte: cremele pot fi făcute cu 1 zi înainte. Acoperiți și păstrați la frigider.
Combinați crema și zahărulcastron mediu. Răzuiți semințele din vanillabean; bateți până se formează vârfuri.Cremă Dollop deasupra cremelor și serviți.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. RELAX Riesling cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![RELAX Riesling]()
RELAX Riesling
Din podgoriile din regiunea viticolă Mosel, acești struguri Riesling se coc în ardezie și sol mineral și sunt recoltați pe baza gustului și maturității lor optime. Fermentat la rece în rezervoare din oțel inoxidabil, acest vin aduce o aciditate naturală, oferind un echilibru perfect, care este răcoritor de crocant și vă lasă gura udată pentru mai mult.RELAX Riesling este fermentat ușor uscat, cu un buchet minunat de fructe și arome intense de mere și piersici, cu doar un indiciu de citrice.Relaxați-vă Riesling este delicios pe cont propriu! Dar se împerechează perfect cu o varietate de alimente, de la fructe de mare la grătar și păsări de curte la mâncăruri asiatice picante și salate proaspete.