Oala Sub Presiune Osso Buco Milanese

Oala Sub Presiune Osso Buco Milanese
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 237 calorii, 5g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână făină, ulei de măsline, conserve de roșii și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Încercați Carne De Vită Cu Aragaz Lent Osso Buco, Pui Cu Aragaz Lent " Osso Buco, și Pulpe De Pui Cu Aragaz Lent Osso Buco pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați făina într-un vas mare de copt, condimentați generos cu sare și piper și bateți pentru a combina.Se usucă gambele de vițel cu prosoape de hârtie și se condimentează pe toate părțile cu sarea și piperul măsurate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Coadă De VițelCoadă De Vițel
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Tava De CoptTava De Copt
BatetiBateti
2
Așezați gambele în amestecul de făină și întoarceți-le pentru a acoperi toate părțile. Aruncați orice făină rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
3
Încălziți uleiul într-o oală sub presiune de 6 litri la foc mediu până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Oala Sub PresiuneOala Sub Presiune
SobaSoba
4
Adăugați 2 din cozi și gătiți, întorcându-vă ocazional, până se rumenesc pe toate părțile, inclusiv pe margini, aproximativ 7 minute.
5
Scoateți pe o farfurie mare și repetați cu restul de 2 cozi.Creșteți căldura plitei la mediu, adăugați usturoiul, morcovul, țelina, ceapa și pasta de roșii, condimentați cu sare și piper și amestecați cu o lingură de lemn pentru a combina. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand pasta de rosii nu mai are gust crud, aproximativ 1 pana la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pasta De TomatePasta De Tomate
MorcovMorcov
țelinățelină
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
SobaSoba
6
Adăugați vinul și gătiți, răzuind bucățile rumenite de pe fundul oalei sub presiune, până când lichidul se îngroașă și se reduce cu aproximativ trei sferturi, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Oala Sub PresiuneOala Sub Presiune
7
Adăugați roșiile, bulionul și frunzele de dafin și amestecați pentru a combina.Întoarceți gambele și orice sucuri acumulate pe farfurie în oala sub presiune, întoarceți-le pentru a acoperi gambele în lichid și aranjați-le într-un strat uniform (este în regulă dacă gambele se suprapun puțin). Blocați capacul în poziție și aduceți aragazul la presiune ridicată la foc mare. Reduceți căldura plitei la mediu și gătiți gambele timp de 30 de minute, reglând căldura după cum este necesar pentru a menține un flux vizibil și constant de abur care scapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
TomateTomate
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Oala Sub PresiuneOala Sub Presiune
SobaSoba
1
Așezați pătrunjelul, usturoiul și coaja de lămâie într-un castron mediu și condimentați generos cu sare și piper. Frecați amestecul între degete pentru a combina ingredientele, eliberând uleiurile din coaja de lămâie pentru a acoperi pătrunjelul și usturoiul, aproximativ 1 minut; setat aside.To finisaj: eliberați cu atenție rapid orice presiune rămasă în oala sub presiune, apoi scoateți capacul (țineți fața departe de aburul care scapă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
PătrunjelPătrunjel
UsturoiUsturoi
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Oala Sub PresiuneOala Sub Presiune
BolBol
2
Transferați gambele într-un vas de servire mare, puțin adânc și turnați sosul peste ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
3
Se presară cu toată gremolata și se servește imediat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții4
Scor De Sănătate57
Revista