O supă de mazăre verde, fără carne

O supă de mazăre verde, fără carne, este o vegetarian supă. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 133 calorii. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 14 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Un amestec de spanac pentru copii, maghiran, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Supă slabă de bizon și orz cu mazăre verde, Cina In Seara Asta: Mazăre Verde Și Zahăr Snap Mazăre În Sos De Susan, și Mazăre verde proaspătă și mazăre Snap de zahăr în sos de susan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți 8 căni de mazăre și 4 căni de apă într-o cratiță mare sau cuptor olandez.
Adăugați sare, piper, Buzdugan, cuișoare, cimbru și maghiran, acoperiți și aduceți la fierbere. Reduceți focul și fierbeți timp de aproximativ 45 de minute, până când mazărea este foarte fragedă.
Scurgeți mazărea, rezervând lichidul de gătit în sospan. Pureați mazărea într-un robot de bucătărie sau cu o moară de alimente. Dacă utilizați o moară de alimente, aruncați pielea. Apăsați piureul printr-o sită în lichidul rezervat, amestecând pentru a se combina bine. Acoperiți și lăsați deoparte pentru a se încălzi.
Combinați restul de 2 căni de mazăre cu restul de 2 căni de apă într-o cratiță medie. Acoperiți și aduceți la fierbere. Reduceți focul și fierbeți timp de 20 până la 25 de minute, până când mazărea este doar fragedă.
În timp ce al doilea lot de mazăre se gătește, topiți untul într-o tigaie saut.
Se adauga ceapa verde, si saut pentru aproximativ 2 minute.
Adăugați spanacul și menta și amestecați împreună, gătind până când spanacul tocmai s-a ofilit. Se amestecă făina și se gătește aproximativ 1 minut.
Scurgeți mazărea, rezervând lichidul de gătit și amestecați mazărea în supa caldă împreună cu amestecul de spanac.
Se încălzește până începe să fiarbă, adăugând lichidul rezervat pentru gătit mazăre-puțin câte puțin—dacă supa este prea groasă. Condimentați cu sare și piper suplimentar, dacă este necesar.
Se toarnă supa într-o tureen și se ornează cu pâine prăjită tăiată cubulețe și flori de calendula mărunțite, dacă se dorește.
De la masa cu Washingtonii: rețete istorice, divertisment și Ospitalitate De la Mount Vernon, editat de Stephen A. McLeod. Toate textulmax 2011 de către Asociația Doamnelor Mount Vernon. Distribuit de University of North Carolina Press.