O pâine daneză și fabricarea pâinii la Jo Jo ' s Danish Bakery
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d 'oeuvre, așa că încercați o pâine daneză și fabricarea pâinii la Jo Jo' s Danish Bakery. Această rețetă servește 16 și costă 34 de cenți pe porție. O porție conține 261 calorii, 8g de proteine, și 4G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. 29 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de făină integrală puternică de piatră, un shake de sare, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Julekage (Pâine Daneză De Fructe De Crăciun), Ruben Daneză, și Varză Roșie Daneză.
Instrucțiuni
Se amestecă făina, drojdia și sarea într-un castron mare, apoi se adaugă apa. Se amestecă pentru a crea un aluat dur, lipicios, apoi până la o consistență de terci. Aluatul trebuie să fie lipicios și umed în această etapă, dacă nu este Adăugați un strop de apă.
Se amestecă cu mâna timp de 10 minute.
Puneți conținutul vasului pe o suprafață ușor făinată și frământați timp de aproximativ 10 minute, întinzând ritmic aluatul departe de dvs., apoi împăturindu-l înapoi pe sine. Ideea este de a întinde și de a dezvolta glutenul în aluat, nu de a bate lumina zilei din ea. Aluatul va deveni mai puțin lipicios și mai ușor de manevrat pe măsură ce frământați. Cu cât aluatul este mai umed, cu atât pâinea este mai sexy.
Când aluatul este neted și elastic, fie întindeți-l pentru a vă introduce ingredientele dacă Îmi faceți pâinile cu pesto și brânză de capră și formați-le într-o bilă, fie dacă faceți pâine simplă, formați-o direct într-o bilă. Înveliți în ulei și puneți-l într-un castron curat. Acoperiți cu clingfilm și lăsați-l într-un loc cald până când s-a dublat în dimensiune, ar trebui să dureze aproximativ 1 ore de MC.
Formați aluatul în pâini și lăsați să se dovedească încă 45 de minute.
Transferați cu grijă pâinile înălțate într-o tavă, tăiați blaturile cu un cuțit ascuțit și introduceți-le în cuptor.
Coaceți timp de 45 de minute la 220C/200C ventilator/425F/ gaz 7, până când crusta este bine colorată și pâinea sună goală când atingeți fundul brusc cu degetele.
Nu mâncați cald, pâinea încă se gătește, așteptați până se răcește și apoi mâncați. Dacă nu este destul de gătit, introduceți-l înapoi la cuptor pentru 20 de minute la 175C.