O Presă Panini Ziua Recunoștinței...Plăcintă Cu Dovleac La Grătar

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați o Panini Press Thanksgiving...plăcintă cu dovleac la grătar. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 261 calorii. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, crustă de plăcintă, cuișoare măcinate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 48 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați A Panini Press Thanksgiving...Squash de ghindă la grătar cu sirop de arțar de afine-ghimbir, Supă de roșii la grătar cu crutoane de brânză la grătar (+ Panini Press Giveaway de la Sargento!), și Tostadas De Creveți La Grătar {Ultimate Panini Press Cookbook Giveaway} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pre-coaceți crusta de plăcintă conform rețetei sau instrucțiunilor pachetului.Preîncălziți grătarul panini la foc mediu-mare.
Tăiați dovleacul în jumătate și îndepărtați semințele și corzile. Feliați fiecare jumătate în benzi de 1/2 inch, făcând tot posibilul pentru a menține fiecare bandă cât mai aproape de aceeași grosime posibil (acest lucru va asigura chiar și grătarul mai târziu).Lucrând în loturi, așezați pe grătar câte benzi de dovleac se potrivesc. Închideți grătarul astfel încât capacul să intre în contact cu dovleacul fără a-l apăsa efectiv. Grătiți până când dovleacul este moale și fraged, cu urme de grătar întunecate, 12 până la 15 minute pe lot.Preîncălziți cuptorul la 425 km F. Scoateți dovleacul din fiecare fâșie într-un robot de bucătărie sau blender și purificați dovleacul timp de câteva minute până când este neted.
Transferați 2 căni de dovleac într-un castron mare (puteți refrigera sau îngheța restul pentru clătitele de dovleac!).într-un castron mic, combinați zahărul, scorțișoara, sarea, ghimbirul, cuișoarele și cardamomul, apoi adăugați amestecul în dovleac.
Se amestecă ouăle bătute. Se amestecă treptat laptele evaporat.
Se toarnă umplutura în crusta de plăcintă.
Coaceți plăcinta la 425 cm.F timp de 15 minute. Reduceți temperatura la 350 F și coaceți timp de 40 până la 50 de minute mai mult sau până când un cuțit introdus lângă centru iese curat.Răciți plăcinta pe o grătar timp de 2 ore.
Se servește imediat sau se dă la frigider.