O Oală Scoica Coace

O Oală Scoica Coace
O oală Scoica coace ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 7,28 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 989 calorii, 58G de proteine, și 54g de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați lămâi, ouă, cartofi noi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma portocala, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Scoica Coace, Bere Scoica Coace, și Coaceți Scoica La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați un coș cu aburi într-o oală de 30 de litri.
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu AburiCoș Cu Aburi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați vin și 12 căni de apă; acoperiți și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
VinVin
3
Adăugați cartofi; acoperiți și gătiți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
4
Adăugați homari și ouă; acoperiți și gătiți 10 minute. Nestle ușor porumb și următoarele 6 ingrediente (și littlenecks, dacă se utilizează) în oală. Acoperiți și gătiți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HomarHomar
PorumbPorumb
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Adăugați scoici sau aburi Manila (dacă utilizați), acoperiți și gătiți 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scoici ManilaScoici Manila
6
Adăugați midii, acoperiți și gătiți până când crustaceele se deschid, aproximativ 5 minute (aruncați orice nu se deschide). Cojiți 1 ou și tăiați-l în jumătate. Dacă este fiert tare, homarii sunt gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrustaceeCrustacee
HomarHomar
MidiiMidii
OuăOuă
7
Folosind o lingură cu fante și clești, transferați clambake pe un platou foarte mare sau pe o masă acoperită cu ziar.
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
CleșteClește
8
Se presară cu amestec de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De CondimenteAmestec De Condimente
9
Se toarnă bulionul din oală în boluri mici, lăsând în urmă orice sediment.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
10
Serviți clambake cu bulion și unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
BulionBulion
11
Bon App Ampercoltit

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Scoicile funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate44
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista