O Oală Scoica Coace

O Oală Scoica Coace
O oală Scoica coace ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 7,28 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 989 calorii, 58G de proteine, și 54g de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați lămâi, ouă, cartofi noi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma portocala, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Scoica Coace, Bere Scoica Coace, și Coaceți Scoica La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați un coș cu aburi într-o oală de 30 de litri.
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu AburiCoș Cu Aburi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați vin și 12 căni de apă; acoperiți și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
VinVin
3
Adăugați cartofi; acoperiți și gătiți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
4
Adăugați homari și ouă; acoperiți și gătiți 10 minute. Nestle ușor porumb și următoarele 6 ingrediente (și littlenecks, dacă se utilizează) în oală. Acoperiți și gătiți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HomarHomar
PorumbPorumb
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați scoici sau aburi Manila (dacă utilizați), acoperiți și gătiți 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scoici ManilaScoici Manila
6
Adăugați midii, acoperiți și gătiți până când crustaceele se deschid, aproximativ 5 minute (aruncați orice nu se deschide). Cojiți 1 ou și tăiați-l în jumătate. Dacă este fiert tare, homarii sunt gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrustaceeCrustacee
HomarHomar
MidiiMidii
OuăOuă
7
Folosind o lingură cu fante și clești, transferați clambake pe un platou foarte mare sau pe o masă acoperită cu ziar.
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
CleșteClește
8
Se presară cu amestec de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De CondimenteAmestec De Condimente
9
Se toarnă bulionul din oală în boluri mici, lăsând în urmă orice sediment.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Serviți clambake cu bulion și unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
BulionBulion
11
Bon App Ampercoltit

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Scoicile funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate44
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista