O friptură bună și plăcintă cu rinichi

O friptură bună și plăcintă cu rinichi
O friptură bună și o plăcintă cu rinichi durează aproximativ 2 ore și 25 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $3.35 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 627 calorii, 41G de proteine, și 47G de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână unt, ceapă, rinichi de bou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este perfect pentru ziua valentin. 341 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Plăcintă cu friptură și rinichi (sau ciuperci) , Schimbarea finală: friptură și plăcintă cu rinichi, și Cina de duminică: friptură și plăcintă cu rinichi.

Instrucțiuni

1
Este important să gătiți carnea cu o zi înainte, astfel încât să puteți arunca orice grăsime care a crescut până la vârf și astfel încât patiseria să nu se prăbușească în fața unei umpluturi prea calde, deci cu până la 48 de ore înainte-faceți patiseria. Bateți făina și un vârf de sare de mare fină împreună timp de câteva secunde într-un robot de bucătărie, apoi adăugați untul și bateți până când amestecul arată ca pesmet grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet GrosierPesmet Grosier
Sare De Mare FinăSare De Mare Fină
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Bateți împreună gălbenușul de ou și 3 lingurițe de apă și bateți cu patiseria până se adună într-o bilă. Înfășurați în folie alimentară și lăsați-o să se odihnească la frigider cel puțin o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
3
Cut button-lobi de rinichi de dimensiuni de ciuperci din miezul central alb (aruncarea).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Rinichi De Vițel, Tăiați în Felii Groase De 1/4 InchRinichi De Vițel, Tăiați în Felii Groase De 1/4 Inch
4
Tăiați carnea de vită în cuburi de mușcătură și tăiați ciupercile în bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
5
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare, grea, la foc mediu-mare. Aruncați rinichiul și prăjiți până se colorează ușor. Sfat într-o strecurătoare pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rinichi De Vițel, Tăiați în Felii Groase De 1/4 InchRinichi De Vițel, Tăiați în Felii Groase De 1/4 Inch
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
6
Ștergeți tigaia și readuceți-o la foc mic-mediu, adăugând 25g/1oz de unt și 1 lingură de ulei. Se pune ceapa și se prăjește 10 minute, amestecând ocazional, până se înmoaie și ușor auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Transferați într-o caserolă mare, folosind o lingură cu fante.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
8
Preîncălziți cuptorul la 160C/gaz 3/ventilator 140C. răsturnați făina de 85g / 3oz într-o pungă mare de plastic și condimentați-o cu generozitate. Aruncați carnea de vită și agitați până se înmoaie ușor.Întoarceți tigaia la un mediucăldură mare, adăugând puțin mai mult ulei și unt, dacă este necesar. Scuturați orice exces de făină (rezervând-o) apoi prăjiți carnea de vită în loturi până se rumenesc. Pe măsură ce fiecare lot este gata, transferați-l în caserolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Adăugând mai mult ulei și unt în tigaie dacă este necesar, prăjiți ciupercile timp de aproximativ 2 minute până când încep să se ofilească, apoi adăugați-le în caserolă cu rinichii scursi, apă fierbinte, pudră de bouillon și frunze de dafin, plus excesul de făină din pungă dacă vă place un sos gros. Se amestecă bine, se acoperă și se gătește la cuptor timp de 75-90 de minute până când carnea este fragedă și sosul este gros. Se răcește bine, apoi se pune la frigider (de preferință peste noapte), astfel încât orice grăsime să se solidifice, apoi poate fi degresată și aruncată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulbere De BouillonPulbere De Bouillon
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Rinichi De Vițel, Tăiați în Felii Groase De 1/4 InchRinichi De Vițel, Tăiați în Felii Groase De 1/4 Inch
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
10
Dimineața-întoarceți patiseria la temperatura camerei răcoroase, apoi rotiți-o subțire pe o suprafață bine înflorită. Inversați un vas de plăcintă de 28-30x23cm, 6,5 cm adâncime pe patiserie. Adăugați mental un plus de 1cm pe tot parcursul, apoi folosiți vasul ca ghid pentru a tăia capacul de patiserie. Din resturi, tăiați suficiente fâșii de patiserie cu lățimea de 6 cm pentru a înconjura vasul, ar trebui să acopere marginea plată și cam la jumătatea interiorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
11
Ungeți ușor marginea vasului și tapetați-o cu fâșiile de patiserie, sigilând orice îmbinare cu puțină apă. Ungeți umerii unui raiser de plăcintă sau o ceașcă de ou răsturnată și stați-o în mijloc. Lingura în amestecul de carne pentru a veni la nivel cu partea de sus a vasului. Nu umpleți excesiv: rezervați orice exces de sos pentru a servi fierbinte cu plăcinta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
12
Ungeți marginea de patiserie cu puțină apă, apoi drapați capacul de patiserie peste el, ciupind marginile pentru a sigila. Acoperiți cu folie alimentară și păstrați-l la frigider dacă nu coaceți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
13
În cele din urmă, cu o oră înainte de servire - Preîncălziți cuptorul la 200C/gaz 6/ventilator 180C. faceți patru tăieturi în capacul plăcintei, apoi periați cu spălarea ouălor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
14
Coaceți timp de 35-45 de minute până când patiseria se rumeneste, reducând focul 10-20 după aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
15
Scoateți plăcinta din cuptor și lăsați-o să se odihnească aproximativ 10 minute înainte de a o tăia.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați

Vin recomandat: Lambrusco Dolce, Recolta Târzie Riesling, Vin Santo

Lambrusco Dolce, Late Harvest Riesling și Vin Santo sunt alegeri excelente pentru plăcintă. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie de obicei mai dulce decât mâncarea pe care o împerecheați cu el. Un vin pe care l-ați putea încerca este Snake River Late Harvest Riesling. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
Râul Șarpe Recolta Târzie Riesling
Râul Șarpe Recolta Târzie Riesling
Făcut din strugurii lăsați să stea pe viță de vie în podgoria noastră estate Arena Valley, Late Harvest Riesling este vinul nostru original de desert. Anul nostru 2011 are un nas limeade cu un indiciu de minerale și un finisaj de miere. Savurați acest vin cu deserturi pe bază de fructe sau ca aperitiv răcoritor.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 25 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Revista