o epocă: cremă de supă de pui

o epocă: cremă de supă de pui
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați o epocă : cremă de supă de pui. Această rețetă servește 8. O porție conține 666 calorii, 36g de proteine, și 54g de grăsime. Pentru $1.92 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână sare de mare nerafinată, ceapă, smântână grea și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de bun. Încercați Vintage vanilie fudge, Panzerotti: Schimb De Epocă, și Cookie-uri de ciocolată de epocă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți bine puiul și uscați-l înainte de a-l pune în oala de stoc, acoperindu-l complet cu apă proaspătă, curată și foarte rece (aproximativ un galon și jumătate).Stud prazul cu cuișoare întregi, și puneți-l în oală stoc de-a lungul partea de pui tocană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregiCuișoare întregi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați frunzele de țelină, blatul de ceapă și blaturile de morcov în apă.Fierbeți încet prazul cu cuișoare, frunzele de țelină, blatul de ceapă și blaturile de morcov în apă, neacoperite, până când puiul este complet gătit și fraged până la os, aproximativ două ore.Odată ce puiul este fraged, scoateți-l din oală și lăsați-l să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Frunze De MorcovFrunze De Morcov
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Scoateți frunzele de dafin, frunzele de țelină, blatul de ceapă și blaturile de morcov din bulion, strecurându-l dacă este necesar. Aruncați materia vegetală, dar continuați să fierbeți bulionul, descoperit, în timp ce pregătiți restul ingredients.As puiul se răcește, pregătește legumele decojind și tocând morcovii și tocând și tulpinile de ceapă și țelină.Topiți untul într-o tigaie din fontă până se spumează și aruncați legumele tocate în tigaie. Prăjiți legumele în unt până devin parfumate și fragede, aproximativ cinci minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
(24 De Număr)(24 De Număr)
Frunze De MorcovFrunze De Morcov
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Scoateți-le de pe foc și lăsați-le să se răcească.Odată ce puiul s-a răcit, scoateți-i carnea, salvând oasele pentru a le prăji pentru o altă rundă de stoc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
5
Așezați carnea de pui și legumele răcite într-un robot de bucătărie și pulsați până când sunt măcinate fin. Dacă nu aveți robot de bucătărie, puteți toca puiul și legumele fin.Amestecați legumele și carnea de pui înapoi în bulionul care fierbe și opriți aragazul.Temperați ouăle bătute amestecând o lingură de bulion în ouă, apoi turnând amestecul de ouă și bulion în supa care fierbe.Amestecați ușor două căni de smântână grea în bulion și serviți, îmbrăcate cu ierburi proaspete tocate și condimentate cu sare de mare nerafinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Piept De Pui Dezosat și Fără Piele (aproximativBucăți De Piept De Pui Dezosat și Fără Piele (aproximativ
Ierburi ProaspeteIerburi Proaspete
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Carne MăcinatăCarne Măcinată
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Roșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute Verzi (conservă), Sucul PăstratRoșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute Verzi (conservă), Sucul Păstrat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista