o epocă: cremă de supă de pui

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați o epocă : cremă de supă de pui. Această rețetă servește 8. O porție conține 666 calorii, 36g de proteine, și 54g de grăsime. Pentru $1.92 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână sare de mare nerafinată, ceapă, smântână grea și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de bun. Încercați Vintage vanilie fudge, Panzerotti: Schimb De Epocă, și Cookie-uri de ciocolată de epocă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți bine puiul și uscați-l înainte de a-l pune în oala de stoc, acoperindu-l complet cu apă proaspătă, curată și foarte rece (aproximativ un galon și jumătate).Stud prazul cu cuișoare întregi, și puneți-l în oală stoc de-a lungul partea de pui tocană.
Adăugați frunzele de țelină, blatul de ceapă și blaturile de morcov în apă.Fierbeți încet prazul cu cuișoare, frunzele de țelină, blatul de ceapă și blaturile de morcov în apă, neacoperite, până când puiul este complet gătit și fraged până la os, aproximativ două ore.Odată ce puiul este fraged, scoateți-l din oală și lăsați-l să se răcească.
Scoateți frunzele de dafin, frunzele de țelină, blatul de ceapă și blaturile de morcov din bulion, strecurându-l dacă este necesar. Aruncați materia vegetală, dar continuați să fierbeți bulionul, descoperit, în timp ce pregătiți restul ingredients.As puiul se răcește, pregătește legumele decojind și tocând morcovii și tocând și tulpinile de ceapă și țelină.Topiți untul într-o tigaie din fontă până se spumează și aruncați legumele tocate în tigaie. Prăjiți legumele în unt până devin parfumate și fragede, aproximativ cinci minute.
Scoateți-le de pe foc și lăsați-le să se răcească.Odată ce puiul s-a răcit, scoateți-i carnea, salvând oasele pentru a le prăji pentru o altă rundă de stoc.
Așezați carnea de pui și legumele răcite într-un robot de bucătărie și pulsați până când sunt măcinate fin. Dacă nu aveți robot de bucătărie, puteți toca puiul și legumele fin.Amestecați legumele și carnea de pui înapoi în bulionul care fierbe și opriți aragazul.Temperați ouăle bătute amestecând o lingură de bulion în ouă, apoi turnând amestecul de ouă și bulion în supa care fierbe.Amestecați ușor două căni de smântână grea în bulion și serviți, îmbrăcate cu ierburi proaspete tocate și condimentate cu sare de mare nerafinată.