Năut și orz în sos de linte roșie și vinete

Năut și orz în sos de linte roșie și vinete
Năutul și orzul în linte roșie și sos de vinete ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 314 calorii, 17g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la blog.fatfreevegan.com are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați fulgi de piper, naut, vinete mijlocii-mari și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Supă Curată De Linte Roșie De Morcovi Și Ghimbir, Orz mediteranean cu năut și Rucola, și Salată de orz cu năut, fasole Fava și mazăre.

Instrucțiuni

1
Adăugați ceapa și gătiți până se rumenesc ușor, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2
Adăugați vinetele și gătiți încă 2 minute, amestecând. Dați focul la mediu-mic și adăugați pasta de roșii și lintea; se amestecă pentru a combina și se adaugă 4 căni de bulion de legume și mentă. Reduceți focul și gătiți până când lintea este fragedă (20 de minute pe aragazul meu, 40 de minute conform rețetei originale). Când lintea este fragedă, folosiți un blender manual pentru a amesteca sosul chiar în oală. Dacă nu aveți un blender de mână, transferați în loturi într-un blender obișnuit sau robot de bucătărie și amestecați până se omogenizează. Întoarceți-l în oală și adăugați ceașca suplimentară de bulion (dacă ați folosit un blender obișnuit, folosiți apa pentru a clăti reziduul de sos înapoi în oală). Gustați și adăugați câtă sare doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
LinteLinte
Spaghete Multicereale FierteSpaghete Multicereale Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Imersiune BlenderImersiune Blender
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Adăugați chimenul și ardeiul roșu și amestecați orzul scurs și nautul. Se fierbe timp de 15 minute și se adaugă suc de lămâie și sare suplimentară (dacă este necesar) chiar înainte de a servi cu pătrunjel presărat deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
OrzOrz
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
4
Serviți peste orez, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate50
Revista