Năut Crocant
Năutul crocant este un vegan felul principal. Această rețetă servește 8 și costă 75 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 393 calorii. Dacă aveți la îndemână năut—scurs, sare, chimen măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Năut Parmezan Crocant, Năut Condimentat Crocant, și Năut Crocant Pimenton pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, încălziți uleiul la 35
Tapetați o foaie de copt cu prosoape de hârtie. Într-un castron mediu, aruncați nautul cu coriandrul și chimenul.
Adăugați făina și aruncați până când nautul este acoperit; transferați într-o sită și atingeți excesul de făină.
Adăugați o treime din năut la un moment dat în uleiul fierbinte și prăjiți, amestecând ocazional, până când sunt rumenite și crocante, aproximativ 8 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați nautul pe prosoapele de hârtie pentru a se scurge și presărați generos cu sare.
Lăsați uleiul vegetal să revină la 350 între loturi.
Lăsați năutul să se răcească, apoi transferați-le într-un castron și serviți.