Nutty Monk
Nutty Monk este un fără gluten și fără lactate băutură. Pentru $60.99 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 18g de proteine, 76g de grăsime, și un total de 3189 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână amare, cireșe, jumătăți de nucă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cocked-Up Călugăr, Călugăr De Argint, și Nutty.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Transferați coniacul într-un ulcior mare rezistent la căldură (sau borcan de zidărie) (sticlă de coniac de rezervă).
Întindeți nucile pe o foaie mare de copt cu margini și prăjiți, amestecând ocazional, până se rumenesc, aproximativ 10 minute.
Adăugați nuci fierbinți în ulcior cu coniac și acoperiți cu folie de plastic.
Lăsați să se absoarbă 36 de ore, agitând ușor la fiecare 12 ore. Linie pâlnie cu filtru de cafea și set peste sticla de coniac. Se strecoară coniacul în sticlă, aruncând nucile. Faceți înainte: coniacul infuzat poate fi preparat înainte și depozitat la temperatura camerei, acoperit, până la șase luni.
În agitatorul de cocktail răcit, combinați 1/4 cană (2 uncii) de coniac infuzat, benedictin, bitter și 1 cană de gheață. Se amestecă până se răcește bine, aproximativ 30 de secunde. Se strecoară în sticlă dublă de modă veche de 12 uncii și se adaugă 1 cub mare de gheață rămas (sau 2-3 mai mici).
Se ornează cu cireșe și se servește.