Nuggets De Pui Panko

Nuggets De Pui Panko
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați nuggeturile de pui Panko. Această rețetă servește 4 și costă 1,53 USD pe porție. O porție conține 489 calorii, 29G de proteine, și 33g de grăsime. 18 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți condimente, praf de usturoi, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Pepite de vinete crocante acoperite cu panko, Pui Panko, și Panko Crusted Pui Oferte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți oul și laptele de unt într-un bol mediu. Înmuiați bucățile de pui în amestec de ouă în timp ce adunați ingredientele rămase. Între timp, într-un alt castron superficial combinați panko cu boia de ardei, praf de usturoi, condimente italiene și sare și piper, după gust. Setați un suport pe o foaie de prăjituri căptușită cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
Brânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), FeliatăBrânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), Feliată
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu. Ridicați puiul din zară, lăsând excesul de lichid să se scurgă înapoi în castron, apoi înmuiați-l în panko și întoarceți-l pentru a acoperi pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Puneți cu grijă puiul în ulei și gătiți până când sunt aurii și crocante și fierte, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
4
Transferați puiul în raft pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
5
Se pune într-un recipient sigilat. Împachetați într-o cutie de prânz cu legumele lor preferate și ranch, muștar de miere sau sos de grătar pentru scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa VerdeArdei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa Verde
Miere De MuștarMiere De Muștar
Ranch DressingRanch Dressing
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista