Nuga înmuiată în ciocolată cu caise uscate

Nuga înmuiată în ciocolată cu caise uscate
Nuga înmuiată în ciocolată cu caise uscate ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 16 și costă 40 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 233 calorii. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 2 minute. Un amestec de caise, chipsuri de ciocolată semidulce, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Cu o lingură scor de 12%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Caise Uscate Cu Ciocolată, Caise Cu Ciocolată, și Caise Crocante Cu Ciocolată.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: un termometru cu bomboane
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cornet De Zahăr De înghețatăCornet De Zahăr De înghețată
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
2
Pulverizați o tigaie de pâine de 9 x 5 inci cu spray de gătit pentru legume. Aliniați partea inferioară și părțile laterale ale tigaiei cu hârtie cerată, permițând hârtiei să depășească cu 2 inci pe fiecare parte. Pulverizați ușor hârtia cerată în interiorul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De înlocuitor De Zahăr (recomandat: Splenda)1 1/2 Cană De înlocuitor De Zahăr (recomandat: Splenda)
Echipamente pe care le vei folosi
Baton De Bomboane De Ciocolata Cu Lapte, RasBaton De Bomboane De Ciocolata Cu Lapte, Ras
3
Într-o cratiță de 2 litri, combinați zahărul, apa și mierea la foc mic. Se amestecă până se dizolvă zahărul. Aduceți la foc mic și gătiți până când siropul devine chihlimbar și înregistrează 315 grade F pe un termometru cu bomboane, aproximativ 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
4
În timp ce siropul se gătește, într-un mixer de suport prevăzut cu atașamentul pentru bici, bateți albușurile până când țin vârfuri moi, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
Echipamente pe care le vei folosi
Scorțișoară Măcinată, Nucșoară Proaspăt Rasă și Cuișoare Măcinate, AmestecateScorțișoară Măcinată, Nucșoară Proaspăt Rasă și Cuișoare Măcinate, Amestecate
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
5
Cu mixerul care rulează la viteză mică, turnați încet siropul în albușurile de ou. Măriți viteza la mare și bateți până când amestecul este foarte gros, aproximativ 7 minute. Bateți în extractul de vanilie. Îndoiți 1/2 din caise. Folosind o spatulă pulverizată cu spray de gătit, răzuiți amestecul în tigaia pregătită pentru pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
2 Găini Din Cornish (aproximativ 1 1/4 De Liră Fiecare)2 Găini Din Cornish (aproximativ 1 1/4 De Liră Fiecare)
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
Echipamente pe care le vei folosi
Baton De Bomboane De Ciocolata Cu Lapte, RasBaton De Bomboane De Ciocolata Cu Lapte, Ras
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Presărați caisele rămase deasupra. Îndoiți bucățile de hârtie cerată deasupra pe suprafața amestecului. La frigider până la ferm, aproximativ 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Găini Din Cornish (aproximativ 1 1/4 De Liră Fiecare)2 Găini Din Cornish (aproximativ 1 1/4 De Liră Fiecare)
7
Aliniați o foaie de copt cu hârtie cerată.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
8
Scoateți hârtia cerată din Nuga și aruncați-o. Folosind un cuțit pulverizat cu spray de gătit, tăiați Nuga pe jumătate pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
NugaNuga
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
9
Tăiați fiecare jumătate în 8 bucăți. Scufundați 1 capăt al nugatului în ciocolata topită și așezați-l pe foaia de copt pregătită. La frigider până la ferm, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 2 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista