Nucă De Cocos Matzo Granola
Coconut Matzo Granola ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă fără lactate servește 9 și costă 81 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 363 calorii. 73 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Dacă aveți la îndemână sare kosher, ulei de canolan, fistic și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Matzo Granola cu caise și fistic, Rulou De Jeleu Matzo Cu Lămâie-Nucă De Cocos, și Coaja matzo caramel de ciocolată cu căpșuni și nucă de cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați un suport în centrul cuptorului și preîncălziți cuptorul la 325. Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Lucrând peste un castron mare, sfărâmați matzo-ul în bucăți de mușcătură.
Adăugați nuca de cocos, fisticul și migdalele. Pune deoparte.
Combinați uleiul, mierea de zahăr, sarea și scorțișoara într-o cratiță mică la foc mediu. Gatiti, amestecand constant, pana cand zaharul incepe sa se dizolve, aproximativ 3 minute (amestecul poate parea separat).
Se toarnă amestecul de ulei peste amestecul matzo și se amestecă până se combină bine și bucățile de matzo sunt acoperite uniform.
Întindeți amestecul uniform pe foaia de copt pregătită.
Coaceți, amestecând la fiecare 5 minute, până când matzo și nucile sunt ușor întunecate și prăjite, aproximativ 20 de minute.
Lăsați granola să se răcească complet pe foaia de copt. Zdrobiți-l în bucăți și păstrați-l într-un recipient etanș până la 1 săptămână.