Nucă De Cocos Mango Cu Susul În Jos Tort
Nevoie de o desert vegetarian? Tortul cu capul în jos cu Mango de nucă de cocos ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 417 calorii, 5g de proteine, și 21g de grăsime. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 234 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, mango, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Nucă De Cocos-Mango Cu Susul În Jos Pâine Prăjită Franceză, Tort Cu Mango Cu Susul În Jos, și Tort De Mango Cu Susul În Jos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Se toarnă 4 linguri de unt topit într-o tigaie de tort de 9 inci și se învârte pentru a acoperi fundul. Se presara uniform zahăr brun în partea de jos a tigaie. Aranjați feliile de mango într-un singur strat uniform peste zahăr.
Într-un castron mare, bateți restul de 6 linguri de unt topit cu zahăr, sare, ouă, lapte de cocos și vanilie. Într-un castron mic, bateți făina, nuca de cocos și praful de copt până se combină.
Se amestecă în amestecul de ouă până se combină.
Se întinde în tigaie peste fructe și se netezește blatul.
Coaceți până devine auriu și o scobitoare introdusă în centru iese curată, 45 până la 50 de minute.
Lasa tortul sa se raceasca in tigaie 45 de minute. Rulați cuțitul de-a lungul marginii interioare a tigaiei pentru a slăbi, apoi inversați pe placa de servire sau raftul de răcire pentru a termina răcirea.