Nuci Pecan Cu Zahăr
Dacă $3.28 pe portie se încadrează în bugetul dvs., nuci pecan cu zahăr ar putea fi o mare fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 5 porții cu 811 calorii, 10g de proteine, și 72g de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână pudră de curry, sare, jumătăți de pecan și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Nuci Pecan Zaharisite, Nuci Pecan Zaharisite, și Nuci Pecan Zaharisite.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 250 F. Aranjați pecanele pe o foaie de prăjituri și prăjiți, amestecând ocazional, până când sunt parfumate, aproximativ 10 minute. Între timp, într-un castron mare, bateți albușul de ou și 1 linguriță de apă până se spumează. Se amestecă nucile pecan și se presară cu zahărul, pudra de curry și sarea.
Se amestecă bine. Înveliți ușor foaia de prăjituri cu spray de gătit pentru legume.
Întindeți pecanele într-un singur strat pe foaie.
Coaceți 1 oră sau până când pecanele sunt uscate, amestecând o dată sau de două ori.
A se păstra la temperatura camerei într-un recipient etanș până la 1 lună sau la congelator până la 4 luni. Crisp congelate pe o foaie cookie într-un cuptor de 250 F timp de 5 minute.