Nuci pecan condimentate cu chili

Nuci pecan condimentate cu chili
Chili Spiced Pecans este un aperitiv american. Această rețetă servește 9. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine, 29 g de grăsimi și un total de 272 de calorii. Pentru 1,13 USD per porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână chimion măcinat, scorțișoară măcinată, jumătăți de nuci pecan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate și 30 de ani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun de 56%. Încercați nuci pecan condimentate cu chili ciocolată, nuci pecan condimentate și nuci pecan condimentate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, combinați primele nouă ingrediente; gătiți și amestecați timp de 3 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cutie (10 Uncii) De Mazăre Congelată, Pusă într-o Strecurătoare și Pusă Sub Apă Fierbinte Pentru A Se Dezgheța1 Cutie (10 Uncii) De Mazăre Congelată, Pusă într-o Strecurătoare și Pusă Sub Apă Fierbinte Pentru A Se Dezgheța
2
Se ia de pe foc. Se amestecă nucile pecan și se amestecă pentru a se acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
3
Transferați pe un 15 inchi uns. x 10 inchi. x 1 inch. tava de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Cesti De Frisca Grea Pentru Frisca, Batuta Si Indulcita2 Cesti De Frisca Grea Pentru Frisca, Batuta Si Indulcita
4
Coaceți la 325° timp de 15-20 de minute sau până se rumenesc ușor, amestecând din când în când. Misto. Depozitați într-un recipient etanș.
Echipamente pe care le vei folosi
(a Rafina, A Procesa într-un Robot De Bucătărie)(a Rafina, A Procesa într-un Robot De Bucătărie)

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Nucile pecan confiate funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumosul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Cupcake Vineyards Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Cupcake Vineyards Pinot Noir
Cupcake Vineyards Pinot Noir
Acest vin are o nuanță minunată de granat și arome amețitoare de cireșe negre, căpșuni coapte, zmeură roșie și o notă de condiment cu un final cremos.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții9
Scor De Sănătate16
Revista