Nuci de rozmarin și cimbru
Rozmarin și nuci de cimbru este un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap garnitură. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 226 calorii, 5g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sirop de arțar, jumătăți de nucă, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Încercați Rozmarin Și Cimbru Nuci Confiate, Gem De Smochine De Toamnă Cu Lavandă, Cimbru Și Nuci, și Risotto de sfeclă de cimbru cu nuci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F. Într-un castron,se amestecă 5 lingurițe de ulei de măsline cu 5 lingurițesirop de arțar pur și 1/4 lingurițăardei de caenne. Se amestecă 1 lingurătocat rozmarin proaspăt și2 lingurițe cimbru proaspăt tocat.
Adaugă2 căni jumătăți de nuc; aruncați binepentru a acoperi.
Răspândiți uniform pe o coacerefoaie căptușită cu hârtie pergament.
Coaceți până când este parfumat și crocant, 10 până la12 minute.
Se presară cu 1 lingurițătocat cimbru proaspăt și 1/4 lingurițăsare de coș. Se răcește complet.