Nuc Rugelach
Nuc Rugelach este un vegetarian rețetă cu 36 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 42 calorii. Pentru 5 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Dacă aveți gălbenuș de ou, extract de vanilan, cremă de brânză și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 45 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor foarte rău (dar încă fixabil) spoonacular de 7%. Încercați Bourbon Cireș Nuc Rugelach, Nuc și Rugelach de zahăr brun, și Nuc și Rugelach de zahăr brun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cerneti faina, praful de copt si sarea impreuna pe o foaie de hartie cerata.
Bateți 1/4 cană de zahăr alb, unt și cremă de brânză împreună într-un bol cu un mixer electric până la crem. Bateți în gălbenușul de ou și vanilie.
Se amestecă amestecul de făină în amestecul de unt până când aluatul este doar combinat. Împărțiți aluatul în 3 porții egale; formați fiecare porție într-un disc, înfășurați discurile în folie de plastic și refrigerați cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Bateți albusul de ou într-un bol cu un amestec electric până se spumează.
Amestecați nucile și 1/2 cană de zahăr alb în albusul de ou.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Scoateți aluatul din folia de plastic și rotiți fiecare disc într-un cerc de 7 inci.
Întindeți 1/3 amestecul de albus de ou pe fiecare cerc de aluat, lăsând o margine de 1/4 inci în jurul marginii fiecărui cerc.
Tăiați fiecare cerc în 12 pene.
Rotiți fiecare pană de la margine până la punct și așezați-o, cu fața în jos, pe o foaie de copt.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc ușor, 12 până la 14 minute.
Transferați în rafturi de sârmă pentru a se răci și praf cu zahărul cofetarilor.