Nu tortilele bunicii tale
Nu tortilele lui Abuelita ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă vegană servește 8 și costă 21 de cenți pe porție. O porție conține 140 de calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de apă, drojdie instant, masa harina și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Abuelita ' s Ropa Vieja, Chili de dovleac cu Abuelita în două moduri-Cupcake și non-Cupcake: prima mea pereche de Cupcake, și Tortilla Pentru Micul Dejun.
Instrucțiuni
Puneți făina, masa harina, zahărul, sarea și drojdia în robotul de bucătărie prevăzut cu lama adecvată pentru aluatul de lucru. Pulsați de câteva ori pentru a distribui ingredientele.
Adăugați uleiul, porniți procesorul și, cu acesta în funcțiune, adăugați apa prin tubul de alimentare la fel de repede pe cât o va absorbi făina. Ar trebui să formeze o minge - dacă nu, adăugați puțin mai multă apă pentru a o face să formeze acea minge coezivă.
Continuați procesarea încă un minut. Aluatul se va simți nisipos din masa harina, dar ar trebui să se simtă și ca un aluat coeziv.
Puneți aluatul într-o pungă de plastic sau într-un castron mic acoperit cu folie de plastic. Puneți deoparte să crească timp de o oră. Nu se va dubla, dar va fi vizibil mai mare.
Preîncălziți o tigaie din fontă, o plită sau o altă tigaie grea pe plită.
Făinați suprafața de lucru și scoateți aluatul. Împărțiți-l în 8 bucăți uniforme. Formați fiecare piesă într-o bilă, apoi aplatizați prima bilă într-un disc.
Rulați-l cu un sucitor pentru a înconjura aproximativ 6-8 inci în diametru.
Așezați cercul în tigaia preîncălzită și gătiți până când vedeți că se formează bule mari și fundul are pete rumenite - aproximativ un minut. Întoarceți-l și gătiți încă 30 de secunde.
Scoateți tortilla și acoperiți-o cu un prosop de bucătărie curat. Continuați să rulați și să gătiți tortilele, stivuindu-le și acoperindu-le pe măsură ce mergeți.
Serviți-le calde. De asemenea, le puteți reîncălzi scurt pe o tigaie fierbinte.