(Nu pot să cred că este) piure de conopidă
(Nu pot să cred că este) conopida piure ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 3. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 129 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime per portie. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. 7 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de condimente cu usturoi și ierburi, apă, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 51%. Încercați Un alt piure de cartofi Machete (piure de conopidă)-low Carb, Piure De Conopidă, și Piure De Conopidă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți apa la fiert într-o cratiță.
Adăugați conopida, reduceți focul la mediu-mic, puneți un capac pe cratiță și gătiți conopida până se înmoaie, aproximativ 10 minute; scurgeți. Puneți conopida deoparte să se răcească aproximativ 5 minute; transferați într-un blender.
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu-mare. Gatiti si amestecati ceapa si usturoiul in ulei incins pana se inmoaie, 3-5 minute. Se lasă deoparte să se răcească aproximativ 5 minute; se adaugă în blender.
Se toarnă iaurtul în blender cu amestec de conopidă și ceapă; amestecați până se omogenizează. Se condimentează cu pătrunjel și usturoi și condimente de plante pentru a servi.