Nu este nimic Butta aripa de pui
Reteta nu este nici un lucru Butta aripa de pui ar putea satisface pofta American în aproximativ 2 ore și 10 minute. Pentru $2.49 pe portie, primești un hor d ' oeuvre care servește 4. O porție conține 737 calorii, 47G de proteine, și 58G de grăsime. Este adus la tine de Foodnetwork. 12 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, piper măcinat, sos de piper și alte câteva ingrediente, îl puteți prepara. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și דל פחמימות, dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 62%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Nu este nimic Butta aripa de pui, Nu este nimic Butta aripa de pui, și Nu este nici un lucru copane de pui.
Instrucțiuni
Pentru aripi: într-un castron mediu, combinați toate condimentele și rezervați 2 linguri din amestec. Clătiți și uscați aripile și frecați-le cu amestecul de condimente. La frigider, acoperit lejer, timp de 1 până la 2 ore.
Metoda grătarului: Preîncălziți grătarul la mediu. Grătiți aripile la foc direct până când aripile sunt bune și crocante, 15 până la 25 de minute. Finalizați-le la căldură indirectă, întorcându-le după 15 până la 20 de minute și întorcându-le după cum este necesar.
Metoda cuptorului: Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. tapetați o foaie de copt cu un suport mic de răcire, de preferință antiaderent. Aranjați aripile pe raft și coaceți timp de 45 până la 55 de minute, întorcându-vă la jumătatea drumului.
Pentru sos: în timp ce aripile se gătesc, într-o cratiță medie la foc mediu-mare, adăugați 2 linguri de unt și când spumați, adăugați usturoiul și jalapeno.
Se sotează 1 minut, amestecând continuu.
Adăugați cele 2 linguri rezervate de amestec de condimente, apoi sticla de sos fierbinte. Aduceți la foc mic, apoi adăugați restul de 4 linguri de unt, oțet și suc de lămâie. Țineți cald. Când este gata de servit, adăugați aripile într-un castron mare și turnați sosul. Aruncați pentru a acoperi și servi.
Vin recomandat: Sani De Fazan Daca), Băutură Alcoolică, Ingrediente, Pinot Noir, Vin Roșu Sec, Vin Spumant, Chardonnay, Categoria De Produse Alimentare, Sauvignon Blanc, (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume), Vin Alb Sec, Semințe De Leuștean Pudră, Riesling, 1 Linguriță De Sare, Pentru Marginile Paharului, Tipul Elementului De Meniu, Trandafir Spumant
Vinul alb, băutura alcoolică și ingredientul sunt alegerile mele de top pentru aripile de pui. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu învinge aroma cărnii, astfel încât chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca Este Villa Matilde Greco di Tufo. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
![Villa Matilde Greco di Tufo]()
Villa Matilde Greco di Tufo
Galben pai, intens, persistent, atrăgător nas de piersică albă, caise și migdale dulci pe un fundal mineral care se îmbină într-o complexitate elegantă, moale; gust bogat, structurat, proaspăt și caracter, dar niciodată agresiv, cu gută abundentă de terroir.