Nu Coaceți Cheesecake De Lamaie
Nu coace lamaie Cheesecake necesită aproximativ 3 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 47 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 244 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 15. 149 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Îndreptați-vă spre magazin și ridicați amestecul jell-O, zahăr, cremă de brânză și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 14%. Încercați No-Bake Lemon (Nucă De Cocos) Macaroon Cheesecake & No-Bake Tratează Lansarea Cărții De Bucate, Plăcintă Cu Brânză Cu Lămâie Fără Coacere, și Cheesecake Cu Lămâie Fără Coacere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Într-un castron mediu, combinați firimiturile de cracare graham, untul și zahărul cofetarilor.
Se amestecă bine și se apasă în partea de jos a unei tigaie cu formă de arc de 10 inci.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 10 minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească. Opriți cuptorul.
Se dizolvă gelatina de lămâie în apă clocotită.
Se lasă să se răcească până se îngroașă, dar nu se fixează. Într-un castron mare, bateți crema de brânză, zahărul alb și vanilia până se omogenizează. Pune deoparte.
Într-un castron separat, bateți laptele evaporat până când se formează vârfuri groase și rigide.
Se toarnă gelatină de lămâie și se amestecă până se amestecă bine. Îndoiți amestecul de brânză cremă.
Se toarnă umplutura în crustă. Se răcește la frigider cel puțin 3 ore înainte de servire.