Noua Mexicană Roșie Chile Turcia
Noul Mexican roșu Chile Turcia este un fără gluten și primar rețetă cu 18 porții. Acest hor d ' oeuvre are 425 calorii, 55g de proteine, și 19g de grăsime per portie. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, ceapă, frunze de cimbru și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Încercați Sos De Chile Roșu Sud-Vest, Ceapă Mexicană Și Plăcintă Cu Chile, și Mexican Chile Pops pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Într - o tigaie de 1 până la 2 litri la foc mediu, topiți untul. Se amestecă jumătate din oregano și cimbru și usturoiul tocat.
Scoateți și aruncați truss picior din Turcia. Scoateți și aruncați orice bucăți de grăsime.
Îndepărtați mănușile și gâtul (acestea sunt adesea ambalate în gât sau în cavitatea corpului) și economisiți pentru sos sau aruncați. Clătiți curcanul în interior și în exterior; se usucă. Presărați ușor cavitățile de curcan cu sare și piper și oregano rămas și cimbru.
Clătiți chiles și uscați.
Tăiați tulpinile și scuturați semințele (tăiați chiles, dacă este necesar, pentru a îndepărta ușor semințele). Cojiți ceapa și tăiați-o în pene de 1 inch. Clătiți capul de usturoi și tăiați-l pe jumătate transversal.
Așezați jumătate de ardei iute, ceapă și usturoi în cavitatea corpului curcanului. Setați un suport în formă de V într-o tigaie de prăjire de 12 pe 17 inci.
Locul chiles rămase sub Centrul de rack. Set curcan, piept în sus, pe raft. Dacă doriți, trageți vârfurile aripilor sub corp și legați ușor capetele copanelor împreună cu șnurul de bumbac. Dacă curcanul se suprapune peste marginea tăvii, trageți o bandă de folie grea de-a lungul laturilor tăvii pentru a împiedica scurgerea grăsimii.
Periați curcanul peste tot cu amestec de unt.
Se presară ușor cu sare și piper.
Așezați ceapa și usturoiul rămas, tăiați cu fața în jos, în tigaie.
Se toarnă 2 cesti bulion în tigaie.
Prăjiți curcanul până când un termometru de carne introdus drept în jos prin cea mai groasă parte a sânului până la os înregistrează 160, 2 până la 3 ore. Verificați tigaia ocazional; dacă cea mai mare parte a bulionului s-a evaporat, adăugați încă 1 până la 2 căni de bulion, astfel încât picăturile de tigaie să nu ardă. Sfat Turcia ușor să se scurgă sucuri din cavitatea corpului în tigaie.
Transferați pe un platou.
Lăsați să stea într-un loc cald, neacoperit, timp de 15 până la 30 de minute.
Între timp, turnați sucurile de tigaie într - o măsură de sticlă de 2 până la 4 căni. Îndepărtați și aruncați grăsimea.
Turnați 2 căni de sucuri de tigaie (dacă nu aveți suficient, adăugați mai mult bulion pentru a face 2 căni) într-un blender.
Adăugați ceapa și chiles din cavitatea de curcan și tigaie. Dacă doriți, stoarceți usturoiul din piei în blender sau aruncați capul de usturoi. Ținând capacul blenderului în jos cu un prosop, învârtiți până când amestecul este curățat grosier. Întoarceți sosul în tigaia de prăjire și amestecați la foc mediu până când este fierbinte.
Se adaugă sare după gust și se toarnă într-un castron.
Sculptați curcanul și serviți cu sos de chile. Dacă articulațiile coapsei sunt încă roz (obișnuite la o pasăre prăjită la cuptor), tăiați copanele de pe coapse, așezați coapsele într-o tigaie și coaceți într-un cuptor de 350 până la 450 până nu mai sunt roz, 10 până la 15 minute sau puneți pe o farfurie sigură pentru microunde și gătiți într-un cuptor cu microunde la putere maximă (100%) timp de 1 până la 3 minute.
Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz
Chili funcționează foarte bine cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Ai putea încerca Avinyo Cava Reserva. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Avinyo Cava Reserva]()
Avinyo Cava Reserva
Fructele albe strălucitoare se combină cu note de pâine prăjită. La gust, vinul este proaspăt și vibrant. Se împerechează cu praz, cârnați, romesco, roșii, un arkuloli.