Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați nodurile de usturoi din cereale integrale. Această rețetă face 16 porții cu 93 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 6 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați făină, sirop de agave, semințe de in și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Noduri De Usturoi Din Cereale Integrale, Noduri De Usturoi, și Noduri De Usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Poziționați rafturile cuptorului în treimea superioară și inferioară a cuptorului și preîncălziți la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Aliniați două foi de copt cu pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
3
Presărați generos făină pe o suprafață de lucru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
4
Rotiți aluatul de pizza într-un pătrat de 12 inci, folosind mai multă făină după cum este necesar pentru a preveni lipirea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza
Făină Pentru Toate Scopurile
Rola
5
Tăiați aluatul în sferturi, apoi tăiați fiecare sfert în 4 fâșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
6
Legați cu atenție fiecare bandă într-un nod și aranjați foile de copt pregătite la aproximativ 2 centimetri distanță. Înfășurați ușor cu folie de plastic și lăsați să stea la temperatura camerei până se umflă ușor, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Folie De Plastic
7
Coaceți nodurile până se rumenesc pe fund și ușor aurii pe partea de sus, 20 până la 25 de minute, rotind foile de copt după cum este necesar.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
8
Între timp, puneți untul, usturoiul și 1/2 linguriță de sare într-o cratiță mică la foc mediu. Odată ce untul s-a topit și a început să buleze, gătiți usturoiul, învârtind tigaia, până când este moale și parfumat, dar nu maro, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Usturoi
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Tigaie
9
Se ia de pe foc și se amestecă pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel
10
Ungeți untul de usturoi pe nodurile calde și presărați fiecare cu parmezan. Mănâncă cald sau la temperatura camerei. Nodurile de usturoi pot fi coapte, răcite și congelate timp de până la 1 lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De Usturoi
Parmezan
Usturoi
11
Aduceți 2 căni de apă la fiert într-un vas mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
12
Adăugați bulgurul și quinoa și fierbeți timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulgur
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
13
Transferați boabele într-o strecurătoare cu plasă fină și țineți-le sub apă curgătoare rece pentru a opri gătitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
14
Lăsați boabele să se scurgă în filtru timp de 15 minute, apoi întindeți-le pe un strat gros de prosoape de hârtie pentru a absorbi orice umiditate suplimentară. Între timp, măcinați gros semințele de in într-o râșniță de condimente, doar pentru a le deschide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De In
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Sita
15
Amestecați împreună apa caldă, agava și drojdia într-o cană de măsurare sau un bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
0,5 Lingurita Sare
Apă
Drojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Bol
16
Lăsați să stea până când un strat mic de spumă se dezvoltă în partea de sus, 3 până la 5 minute. (Dacă acest lucru nu se întâmplă, aruncați și încercați din nou cu drojdie nouă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drojdie
17
Bateți făina și 1/2 linguriță de sare împreună într-un bol mediu; adăugați amestecul de drojdie spumoasă și uleiul de măsline și amestecați împreună cu o spatulă rigidă de cauciuc. Când aluatul începe să se unească, amestecați boabele fierte, semințele de in măcinate și semințele de floarea soarelui; formați aluatul într-o bilă uniformă în centrul bolului. Asigurați-vă că răzuiți și folosiți orice aluat lipit de părți. Aluatul va fi foarte lipicios în această etapă. Acoperiți vasul bine cu folie de plastic și păstrați-l într-un loc cald până când aluatul și-a dublat dimensiunea, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De In Măcinate
Semințe De Floarea Soarelui
Ulei De Măsline
Boabe
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Drojdie
Sare
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bateti
Bol
18
Praf ușor o foaie de copt cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
19
Presărați o cantitate generoasă de făină pe o suprafață de lucru curată și uscată. Răzuiți aluatul pe suprafața înmuiată și frământați câteva minute, lucrând în suficientă făină pentru a face aluatul mai puțin lipicios, dar încă umed la atingere. Fă-ți periodic mâinile pentru a preveni lipirea. Formați aluatul într-o singură bilă sau împărțiți-l în bile mai mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
20
Așezați bilele de aluat pe foaia de copt pregătită. Acoperiți ușor cu folie de plastic sau un prosop de vase și lăsați aluatul să se odihnească timp de 30 de minute. După cele 30 de minute, aluatul poate fi modelat și gătit după dorință.