Noapte De Pizza În Stil Familial
Rețeta de noapte de Pizza în stil familial ar putea satisface pofta dvs. mediteraneană în aproximativ 25 minute. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 376 calorii. Pentru $2.16 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți roșii cherry, salată verde sfâșiată, pansament Lite ranch și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Duminică Seara Friptură De Pui & Cina De Familie, BLT Ranch Rollups & spanac la cuptor și Dip de pui (alimente preferate de noapte de familie), și Bacon jalape Olive Poppers / când jocul stă înalt de familie film de noapte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Coaceți pizza conform instrucțiunilor de pe pachet.
Tăiați 2/3 din pizza în 12 pene subțiri; tăiați fiecare pană transversal în jumătate.
Serviți ca dippers cu morcovi împreună cu pansamentul. Face 4 porții pentru copii.
Aruncați salata verde cu roșii și dressing.
Tăiați pizza rămasă în 2 pene mari. Sus cu salată. Face 2 porții pentru adulți.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Acest superb vin de rezervă, produs exclusiv din moșia Poggio Reale, este un vin grațios, catifelat, cu arome Sangiovese caracteristice pământești și arome de fructe coapte, echilibrate, compensate de o notă de stejar.