No Fail Bacon & Cheese souffl Int
Această rețetă face 12 porții cu 122 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de slănină oscar mayer, lapte, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Nu-Fail tăiați cookie-urile de zahăr cu glazură fără eșec, Omletă Cremoasă Cu Brânză Fără Eșec, și Sufleu De Porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°. topiți untul în cratiță medie la foc mediu; se amestecă făina. Gatiti 1 min. Adăugați treptat lapte, amestecând până se amestecă bine. Gatiti si amestecati pana cand amestecul ajunge la fierbere.
Adăugați brânză, amestecând până se topește. Se amestecă muștarul și slănina. Se răcește ușor. Se amestecă gălbenușurile de ou, câte 1 pe rând.
Bateți albușurile cu mixerul electric la viteză medie până se rigidizează, dar nu se usucă, aproximativ 5 min. Îndoiți ușor amestecul de gălbenușuri.
Se toarnă în 12 căni de brioșă antiaderente ușor unse.
Coaceți 25 min. sau până se umflă și se fixează.