Nisip " Tort
O porție conține 485 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 15. Pentru $ 5.35 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de lapte, gustări de fructe masticabile, budincă instant cu aromă de vanilie jell-o și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Tort De Nisip, Tort Cu Găleată De Nisip, și Tort De Mâncare Înger Cu Găleată De Nisip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Zdrobiți napolitane într-o pungă mare de plastic sigilabilă cu știft de rulare. (Sau, procesați în robot de bucătărie sau blender până când sunt zdrobite fin.).
Se toarnă laptele într-un castron mare.
Adăugați amestecuri uscate de budincă. Bateți cu biciul de sârmă 2 minute sau până când se amestecă bine.
Lăsați să stea 5 minute. Amestecați ușor toppingul biciuit și jumătate din napolitane zdrobite. Lingura în vas 13x9-inch; se presara cu napolitane zdrobite rămase.
La frigider 1 oră sau până când este gata de servit. Decorați cu gustări de fructe. Păstrați desertul rămas în frigider.