Nilla Knockoffs
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încearcă Nilla Knockoffs. Această rețetă face 100 de porții cu 27 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 4 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână unt, miere, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 513 oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Fig Newton Knockoffs, Ciocolata De Nucă De Cocos Mesteca Larabar Knockoffs, și Ba-Nilla budinca Pops pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți aluatul de prăjituri: Preîncălziți cuptorul la 325 km f și tapetați două foi de prăjituri cu pergament, puse deoparte.Cernem făina într-o sită. Cu un mixer manual sau cu suport (prevăzut cu un accesoriu cu palete), cremă împreună untul, zahărul, mierea, bicarbonatul de sodiu, sarea și extractul de vanilie. Cremă aproximativ 5 minute la viteză medie, până când este ușoară și pufoasă. Cam la jumătatea amestecării, răzuiți vasul cu o spatulă de cauciuc.După 5 minute, cu mixerul încă în funcțiune, adăugați gălbenușurile de ouă, pe rând.
Lăsați fiecare adăugare să se încorporeze complet înainte de a adăuga următoarea.Întoarceți mixerul la scăzut și adăugați făina dintr-o dată. În timp ce se amestecă, stropiți în cremă. Continuați să amestecați până la omogenizare. Folosiți o spatulă de cauciuc pentru a transfera aluatul într-o pungă de conducte, prevăzută cu un vârf simplu de 1/2".
Pipe și coaceți cookie-urile: introduceți cookie-urile în runde largi de 1" pe foile de cookie pregătite. Nu vă faceți griji dacă au vârfuri mici, le veți remedia mai târziu. Încercați doar să păstrați cookie-urile aproximativ de aceeași dimensiune pentru a asigura o coacere uniformă. Odată ce toate fursecurile au fost conducte, periați-le ușor cu o perie de patiserie înmuiată în cremă. Nu căutați să acoperiți fursecurile, ci să neteziți vârfurile și să le oferiți o textură de suprafață uniformă și netedă.Odată ce fursecurile au fost periate, coaceți aproximativ 18 minute sau până când fursecurile sunt ferme la atingere și se rumenesc. Pentru a face napolitane perfect rotunde, utilizați un tăietor de prăjituri de 1 1/2" pentru a tăia fiecare prăjitură înainte de a se răci.
Transferați cookie-urile, în timp ce sunt încă ușor calde, într-un recipient etanș și sigilați. Acest lucru va aburi ușor cookie-urile și le va oferi o textură Nilla mai mică decât crocantă. Dacă preferați o napolitană mai crocantă, lăsați cookie-urile să se răcească complet înainte de depozitare. Cookie-urile se vor păstra, la temperatura camerei, timp de câteva săptămâni.