Nicole ' s Avocado Dip

Nicole ' s Avocado Dip
Nicole ' s Avocado Dip este un fără gluten, lacto ovo vegetarian și primar rețetă cu 6 porții. O porție conține 152 calorii, 6g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru 86 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți avocado, brânză de vaci, ardei iute și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. 14 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Acesta funcționează cel mai bine ca un hor d ' oeuvre, și se face în aproximativ 15 minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 65%. Torte Nicole, Pastele de pui ale lui Nicole, și Rubarba lui Nicole-Strawberry Pavlova sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, amestecați împreună brânza de vaci, avocado și ardei iute; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Brânză De VaciBrânză De Vaci
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
Ardei IuteArdei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Echipamente

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Sparkling Wine și Sparkling ros euro sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Viva Diva Moscato Colada cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Viva Diva Moscato Colada
Viva Diva Moscato Colada
Vin Moscato dulce infuzat cu aromă naturală de nucă de cocos și ananas. De culoare portocalie deschisă. Fructat, tipic pentru nucă de cocos și ananas, cu note ușoare de Moscato. Excelent ca aperitiv sau amestec cu cocktailuri.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate19
Revista