Nici O Vină Cezar
Nici o vină Cezar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 144 calorii, 7g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână piper, muștar dijon, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și דל פחמימות, dieta. 34 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Nici O Vină Cezar, Salată Caesar Fără Vină, și Porumb prăjit salate Caesar cu parmezan iaurt grecesc sos Caesar.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Începând cu cea mai mică viteză, tocați cuburile de brânză în borcanul blenderului până când se așează în fundul borcanului, crescând treptat viteza.
Se adaugă usturoiul pe jgheab și se toacă până se toacă.
Apoi, adăugați muștarul, oțetul de vin alb, sosul Worcestershire, sarea și piperul și tofu în blender și amestecați până se omogenizează. În timp ce blenderul funcționează, stropiți ulei de măsline în mijlocul vortexului care s-a format.
Adăugați mai mult sau mai puțin din uleiul de măsline și amestecați până ajunge la consistența sosului de salată.