Newtoni De Smochine De Casă
Homemade Fig Newtons ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 20 și costă 40 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 132 calorii. 661 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână gălbenușuri de ou, scorțișoară, bicarbonat de sodiu și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Newtoni De Smochine De Casă, Newtoni De Smochine De Casă, și Newtoni De Smochine (De Casă) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți aluatul Newton: Cerneti faina si dati deoparte. Folosind un mixer manual sau stand, cremați untul împreună cu zahărul, mierea sau siropul de porumb, bicarbonatul de sodiu, vanilia, scorțișoara și coaja de portocală la viteză medie până când amestecul este ușor și pufos. Scăpați vasul în jos cu o spatulă de cauciuc și continuați să amestecați. Cu mixerul încă în funcțiune, adăugați gălbenușurile pe rând, amestecând bine după fiecare adăugare. Întoarceți mixerul la scăzut și adăugați făina cernută dintr-o dată.
Stropiți în sucul de portocale. Continuați să amestecați până când este omogen.Opriți mixerul. Aluatul va fi foarte moale și umed.Pregătiți o foaie mare de folie de plastic și folosiți o spatulă de cauciuc pentru a transfera aluatul din vas în centrul plasticului. Îndoiți plasticul peste aluat și aplatizați-l într-un disc. Înfășurați cu plasticul rămas și dați-l la frigider timp de patru ore sau peste noapte.
Combinați smochinele, sosul de mere, mierea sau siropul de porumb și scorțișoara în vasul unui robot de bucătărie. Pulsează până se omogenizează. Răzuiți vasul în jos cu o spatulă de cauciuc și pulsați din nou pentru a vă asigura că rămân bucăți; dacă se strecoară, vor înfunda vârful de patiserie în timpul conductelor.Folosiți o spatulă de cauciuc pentru a transfera pasta de smochine într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf de țesătură mare, simplu. Alternativ, utilizați o geantă cu fermoar pentru sarcini grele, cu un colț tăiat.Puneți umplutura deoparte până când este nevoie.
Efectuarea cookie-urilor: Preîncălziți cuptorul la 325 F și pregătiți o foaie de cookie căptușită cu pergament.Chiar și după răcire, aluatul va fi semnificativ mai moale decât aluatul tipic rulat. Se pudrează puternic suprafața de rulare cu făină cernută pentru a preveni lipirea și se pudrează și suprafața aluatului. Cu un știft, rulați aluatul la 1/4 " grosime. Ridicați și mutați frecvent aluatul, roșind dacă este necesar, pentru a vă asigura că nu se lipeste. Dacă se lipesc locuri, glisați o spatulă metalică decalată între aluat și blat pentru a slăbi și prăfui zona afectată cu mai multă făină.Folosiți o riglă și un tăietor de pizza pentru a tăia aluatul în mai multe benzi late de 3 1/4". Este cel mai ușor să manipulați aluatul dacă aceste benzi nu depășesc 6", deci dacă găsiți că benzile dvs. sunt deosebit de lungi, poate doriți să le tăiați în lungimi mai ușor de gestionat. Dacă aluatul este puternic acoperit cu făină, curățați ușor praful cu o perie de patiserie uscată.Pipeți o fâșie de smochin umplând centrul fiecărei benzi de aluat; doriți ca umplutura să fie de 1" lățime și aproximativ 1/4" grosime, nu ezitați să pipetați o umplutură mai groasă sau mai subțire pentru a se potrivi propriilor gusturi. Dacă aveți o pungă de plastic fără vârf, după ce ați distribuit umplutura, folosiți un deget umezit pentru a bate umplutura într-un plat, dreptunghiular strip.To faceți barele Newton, ridicați una dintre benzile lungi de aluat expuse în sus și peste umplutură. Dacă aveți probleme cu ridicarea aluatului cu degetele, puteți utiliza o spatulă offset. Țineți partea pliată a barei de prăjituri și rotiți-o peste clapeta rămasă de aluat. Repetați cu barele de cookie rămase. Aluatul va fi dublat acolo unde cele două benzi se suprapun pe fund; Acest lucru conferă Newtonilor forma lor caracteristică înclinată. Puteți folosi mâinile pentru a bate barele pe laturile lor lungi pentru a sublinia această formă, dacă doriți.Folosiți o perie de patiserie uscată pentru a îndepărta excesul de făină din prăjituri.
Transferați barele pe foaia de cookie pregătită.
Coaceți aproximativ 12 minute sau până când fursecurile s-au umflat și s-au rumenit ușor. Vor fi doar ușor ferme la atingere; dacă se simt umflate sau umede, continuați să coaceți încă câteva minute.
Tăierea și îmbătrânirea cookie-urilor: de îndată ce cookie-urile sunt scoase din cuptor, folosiți un cuțit ascuțit pentru a tăia fiecare bară în mai multe cookie-uri lungi de 1". În timp ce fursecurile sunt încă calde, transferați-le într-un recipient de plastic cu capac sau pungă mare cu fermoar. Dacă trebuie să stivuiți cookie-urile, așezați o bucată de pergament între straturi. Sigilați bine recipientul sau punga. Acest pas va aburi ușor cookie-urile, asigurându-se că acestea vor rămâne moi și asemănătoare tortului de la un capăt la altul. Omiterea acestui pas va avea ca rezultat Newtoni cu o textură ușor mai uscată, mai mult ca o prăjitură și mai puțin ca o prăjitură.Cookie-urile se vor păstra, la temperatura camerei, timp de aproximativ două săptămâni.