Newtoni De Smochine De Casă

Newtoni De Smochine De Casă
Homemade Fig Newtons ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 20 și costă 40 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 132 calorii. 661 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână gălbenușuri de ou, scorțișoară, bicarbonat de sodiu și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Newtoni De Smochine De Casă, Newtoni De Smochine De Casă, și Newtoni De Smochine (De Casă) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți aluatul Newton: Cerneti faina si dati deoparte. Folosind un mixer manual sau stand, cremați untul împreună cu zahărul, mierea sau siropul de porumb, bicarbonatul de sodiu, vanilia, scorțișoara și coaja de portocală la viteză medie până când amestecul este ușor și pufos. Scăpați vasul în jos cu o spatulă de cauciuc și continuați să amestecați. Cu mixerul încă în funcțiune, adăugați gălbenușurile pe rând, amestecând bine după fiecare adăugare. Întoarceți mixerul la scăzut și adăugați făina cernută dintr-o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Făină Universală, Plus Făină De BancăFăină Universală, Plus Făină De Bancă
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Stropiți în sucul de portocale. Continuați să amestecați până când este omogen.Opriți mixerul. Aluatul va fi foarte moale și umed.Pregătiți o foaie mare de folie de plastic și folosiți o spatulă de cauciuc pentru a transfera aluatul din vas în centrul plasticului. Îndoiți plasticul peste aluat și aplatizați-l într-un disc. Înfășurați cu plasticul rămas și dați-l la frigider timp de patru ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
1
Combinați smochinele, sosul de mere, mierea sau siropul de porumb și scorțișoara în vasul unui robot de bucătărie. Pulsează până se omogenizează. Răzuiți vasul în jos cu o spatulă de cauciuc și pulsați din nou pentru a vă asigura că rămân bucăți; dacă se strecoară, vor înfunda vârful de patiserie în timpul conductelor.Folosiți o spatulă de cauciuc pentru a transfera pasta de smochine într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf de țesătură mare, simplu. Alternativ, utilizați o geantă cu fermoar pentru sarcini grele, cu un colț tăiat.Puneți umplutura deoparte până când este nevoie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Făină Universală, Plus Făină De BancăFăină Universală, Plus Făină De Bancă
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Efectuarea cookie-urilor: Preîncălziți cuptorul la 325 F și pregătiți o foaie de cookie căptușită cu pergament.Chiar și după răcire, aluatul va fi semnificativ mai moale decât aluatul tipic rulat. Se pudrează puternic suprafața de rulare cu făină cernută pentru a preveni lipirea și se pudrează și suprafața aluatului. Cu un știft, rulați aluatul la 1/4 " grosime. Ridicați și mutați frecvent aluatul, roșind dacă este necesar, pentru a vă asigura că nu se lipeste. Dacă se lipesc locuri, glisați o spatulă metalică decalată între aluat și blat pentru a slăbi și prăfui zona afectată cu mai multă făină.Folosiți o riglă și un tăietor de pizza pentru a tăia aluatul în mai multe benzi late de 3 1/4". Este cel mai ușor să manipulați aluatul dacă aceste benzi nu depășesc 6", deci dacă găsiți că benzile dvs. sunt deosebit de lungi, poate doriți să le tăiați în lungimi mai ușor de gestionat. Dacă aluatul este puternic acoperit cu făină, curățați ușor praful cu o perie de patiserie uscată.Pipeți o fâșie de smochin umplând centrul fiecărei benzi de aluat; doriți ca umplutura să fie de 1" lățime și aproximativ 1/4" grosime, nu ezitați să pipetați o umplutură mai groasă sau mai subțire pentru a se potrivi propriilor gusturi. Dacă aveți o pungă de plastic fără vârf, după ce ați distribuit umplutura, folosiți un deget umezit pentru a bate umplutura într-un plat, dreptunghiular strip.To faceți barele Newton, ridicați una dintre benzile lungi de aluat expuse în sus și peste umplutură. Dacă aveți probleme cu ridicarea aluatului cu degetele, puteți utiliza o spatulă offset. Țineți partea pliată a barei de prăjituri și rotiți-o peste clapeta rămasă de aluat. Repetați cu barele de cookie rămase. Aluatul va fi dublat acolo unde cele două benzi se suprapun pe fund; Acest lucru conferă Newtonilor forma lor caracteristică înclinată. Puteți folosi mâinile pentru a bate barele pe laturile lor lungi pentru a sublinia această formă, dacă doriți.Folosiți o perie de patiserie uscată pentru a îndepărta excesul de făină din prăjituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Stropi Colorate Sau Puncte MiciStropi Colorate Sau Puncte Mici
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Transferați barele pe foaia de cookie pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4
Coaceți aproximativ 12 minute sau până când fursecurile s-au umflat și s-au rumenit ușor. Vor fi doar ușor ferme la atingere; dacă se simt umflate sau umede, continuați să coaceți încă câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Tăierea și îmbătrânirea cookie-urilor: de îndată ce cookie-urile sunt scoase din cuptor, folosiți un cuțit ascuțit pentru a tăia fiecare bară în mai multe cookie-uri lungi de 1". În timp ce fursecurile sunt încă calde, transferați-le într-un recipient de plastic cu capac sau pungă mare cu fermoar. Dacă trebuie să stivuiți cookie-urile, așezați o bucată de pergament între straturi. Sigilați bine recipientul sau punga. Acest pas va aburi ușor cookie-urile, asigurându-se că acestea vor rămâne moi și asemănătoare tortului de la un capăt la altul. Omiterea acestui pas va avea ca rezultat Newtoni cu o textură ușor mai uscată, mai mult ca o prăjitură și mai puțin ca o prăjitură.Cookie-urile se vor păstra, la temperatura camerei, timp de aproximativ două săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții20
Scor De Sănătate0
Revista