New York Strip Steak cu ardei dulce-unt de chorizo

New York Strip Steak cu ardei dulce-unt de chorizo
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de benzi din New York cu piper dulce-unt de chorizo. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 48G de grăsime, și un total de 539 calorii. Pentru $3.12 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 5 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână ardei prăjiți, pătrunjel cu frunze plate, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Încercați New York Strip Steak cu unt de pătrunjel de usturoi, Friptură prăjită din New York cu sos de unt de usturoi + ceapă, și Friptură la grătar din New York cu sos de friptură de bere și melasă pentru rețete similare.

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca proveniență podgorii Napa Valley Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
Napa Valley Merlot
Napa Valley Merlot
Merlotul nostru din 2006 nu este timid, cu nuanța sa profundă și întunecată de granat și aromele abundente de negru bogatcireșe, cassis și cuișoare. Taninurile abordabile, integrate, încadrează fructul întunecat Generosarome și acoperă palatul cu catifea moale. Finisajul lung, Fructat, dantelat cu condimente de toamnă,se termină cu un zing de afine plin de viață. "Acesta este un vin foarte elegant dintr-o epocă superbă. Iaasta, Miles!"râde vinificatorul Tom Rinaldi, cu o referire la filmul lateral.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista