New York Cheesecake
New York Cheesecake este un vegetarian rețetă cu 16 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 347 calorii. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de făină, ouă, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 16%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Lindy ' s Cheesecake – acesta este un tradițional New York City Cheesecake, New York Cheesecake, și New York Cheesecake.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Pentru a pregăti crusta, combinați firimiturile, 3 linguri de zahăr și 1 albus de ou într-un bol; aruncați cu o furculiță până se amestecă bine. Înveliți ușor mâinile cu spray de gătit. Apăsați amestecul de firimituri în fundul unei tigaie cu formă de arc de 9 inci acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 350 timp de 8 minute; se răcește pe un suport de sârmă. Reduceți temperatura cuptorului la 32
Pentru a pregăti umplutura, cântăriți sau lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivel cu un cuțit.
Combinați brânza de vaci și 8 uncii de brânză cremă fără grăsimi într-un robot de bucătărie și procesați până la neted.
Adăugați restul de 16 uncii de brânză cremă fără grăsimi, brânză cremă cu 1/3 mai puțin grăsime, făină și următoarele 4 ingrediente (prin vanilie); procesați până la neted.
Adăugați 3 ouă și 3 albușuri de ou; procesați până la amestec.
Turnați amestecul de brânză în tigaia pregătită.
Coaceți la 325 timp de 65 de minute sau până când este aproape setat (centrul nu va fi ferm, dar se va seta pe măsură ce se răcește). Opriți cuptorul; se răcește cheesecake în cuptorul închis 1 oră.
Scoateți din cuptor; se răcește pe un suport de sârmă. Acoperiți și răciți 8 ore.