Reteta New Orleans-stil gratar creveți Po' băiat ar putea satisface pofta ta American în jurul valorii de 20 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 443 calorii, 16g de proteine, și 33g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 2,14 USD pe porție. Ziua Tatălui va fi și mai special cu această rețetă. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 103 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, muștar, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oțetul de vin alb, puteți urma acest fel principal cu Tort De Catifea Roșie ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Creveți la grătar în stil New Orleans din ' stăpânirea artei gătitului sudic, Creveți La Grătar Din New Orleans, și Creveți La Grătar Din New Orleans pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți împreună muștarul și gălbenușul în castron. Se toarnă încet ulei, amestecând constant până se emulsionează. Se amestecă cornichonii, pătrunjelul și oțetul. Se condimentează cu sare și piper. Dați la frigider până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Cornișon
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu; amestecați imediat Worcestershire, condimente, sos fierbinte și suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Se adaugă rozmarinul și usturoiul și se sotează 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
4
Adăugați creveți și fierbeți la foc mediu-mare până când sunt doar roz pe ambele părți și fierte, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
5
Transferați creveții pe farfurie cu lingura cu fante. Aduceți sosul la foc mic la foc mare; gatiti 2 minute pentru a reduce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
6
Se toarnă sosul peste creveți. Slather remoulade pe jumătatea inferioară a baghetei; deasupra cu salată verde. Se acoperă cu creveți și sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Baguette
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
7
Lăsați sandvișurile să stea timp de 5 până la 10 minute; cel mai bine mâncat la temperatura camerei când sucurile se înmoaie în pâine.
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.