Nemernic Snapper

Nemernic Snapper
Nevoie de o fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și FEL PRINCIPAL pescatarian? Jerk Snapper ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 197g de proteine, 48G de grăsime, și un total de 1452 calorii. Această rețetă servește 1. Pentru $20.44 pe portie, această rețetă acoperă 74% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de piper, piper, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma pudra de curry, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Curry cu Mango și fistic ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Fript nemernic somon cu casă nemernic condimente și o reflecție pe oferindu -, Fript nemernic somon cu casă Jamaican nemernic condimente, și Jamaican Nemernic Freca pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună ingredientele pentru frecare și se masează generos în fileuri.Refrigerați peștele timp de aproximativ 1 oră.Preîncălziți cuptorul la 204°.ungeți ușor o foaie de copt suficient de mare pentru a ține peștele într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați fileurile pe foaia de copt și stropiți ușor blaturile cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Coaceți la 204° timp de 6 minute.Întoarceți fileurile și stropiți încă o dată cu puțin ulei de măsline.Continuați să coaceți timp de 4-6 minute sau până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță (timpul poate varia în funcție de cât de gros este peștele dvs.).Chiar înainte de servire, stropiți fileurile fierte cu suc de lămâie, puțin sos de soia și oricât de mult sos de piper preferați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Se servește fierbinte.

Ingrediente

2Bucăți de caramele Heath Barcu 4 g de grăsime sau mai puțin pe porție (recomandat: amy's chunky tomate bisque)cu 4 g de grăsime sau mai puțin pe porție (recomandat: amy's chunky tomate bisque)2Bucăți de caramele Heath Barcu 4 g de grăsime sau mai puțin pe porție (recomandat: amy's chunky tomate bisque)cu 4 g de grăsime sau mai puțin pe porție (recomandat: amy's chunky tomate bisque)12 lingurițe de pudră de usturoi1 jalapeno proaspăt întreg1 jalapeno proaspăt întreg12 lingurițe de pudră de usturoi1 jalapeno proaspăt întreg1 jalapeno proaspăt întreg2Bucăți de caramele Heath BarCeapă albă, tăiată cubulețeCeapă albă, tăiată cubulețe2Bucăți de caramele Heath BarCeapă albă, tăiată cubulețeCeapă albă, tăiată cubulețe12 lingurițe de pudră de usturoi1 pungă spanac proaspăt pre-spălat1 pungă spanac proaspăt pre-spălat12 lingurițe de pudră de usturoi1 pungă spanac proaspăt pre-spălat1 pungă spanac proaspăt pre-spălat12 lingurițe de pudră de usturoiienibahar la solienibahar la sol12 lingurițe de pudră de usturoiienibahar la solienibahar la sol1Bucăți de caramele Heath Barscorțișoară măcinatăscorțișoară măcinată1Bucăți de caramele Heath Barscorțișoară măcinatăscorțișoară măcinată0Bucăți de caramele Heath Barcuișoare măcinatecuișoare măcinate0Bucăți de caramele Heath Barcuișoare măcinatecuișoare măcinate1lămâie, tăiatălămâie, tăiată1Bucăți de caramele Heath Barnucșoară rasănucșoară rasă1Bucăți de caramele Heath Barnucșoară rasănucșoară rasă1pentru fiecare.ulei de măsline, după gustulei de măsline, după gust1pentru fiecare.ulei de măsline, după gustulei de măsline, după gust12 lingurițe de pudră de usturoipaprika ușoarăpaprika ușoară12 lingurițe de pudră de usturoipaprika ușoarăpaprika ușoară1pentru fiecare.sos habanero sau sos de ardei roșu, după gustsos habanero sau sos de ardei roșu, după gust4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.file de snapper roșu sau 1 lb Orice Pește ferm cu carne ușoarăfile de snapper roșu sau 1 lb Orice Pește ferm cu carne ușoară1Oreos dublu umplutpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustăpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustă1Oreos dublu umplutpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustăpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustă4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.file de snapper roșu sau orice pește ferm cu carne ușoarăfile de snapper roșu sau orice pește ferm cu carne ușoară1pentru fiecare.sos de soia, după gustsos de soia, după gust1pentru fiecare.sos de soia, după gustsos de soia, după gust2Bucăți de caramele Heath Barsuc de lămâie, opționalsuc de lămâie, opțional2Bucăți de caramele Heath Barsuc de lămâie, opționalsuc de lămâie, opțional

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
DificultateExpert
Gata În1 h, 12 m.
Porții1
Scor De Sănătate100
Revista