Nemernic Creveți Kebabs

Kebab creveți Jerk ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 16g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 385 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $ 2.86 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați cuișoare măcinate, zahăr brun, sare kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza ghimbir sol ai putea urma acest curs principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 37 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Încercați Jamaican Nemernic Carne De Vită Kebabs, Jamaican Nemernic Gratar Kebabs, și Nemernic kebab de pui cu mango salsa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Dacă folosiți frigarui de bambus, înmuiați-le în apă timp de cel puțin 20 de minute. Preîncălziți broilerul sau pregătiți grătarul.
Într-un castron mare, amestecați împreună sosul smucitură, (sau condimente smucitură, dacă utilizați) 1/2 cană ulei de măsline și ghimbir.
Adăugați creveții și aruncați pentru a acoperi. Acoperiți și marinați timp de 15 minute.
Într-un castron separat, aruncați roșiile, ceapa, ardeii și pătrunjelul cu restul de 2 linguri de ulei de măsline. Condimentează cu sare și piper. Frigați legumele și creveții.
Așezați frigarui pe o foaie de copt cu margini căptușită cu folie de aluminiu sau, dacă faceți grătar, așezați-o pe grătar. Gătiti, întorcându-vă o dată, până când legumele sunt fragede și creveții sunt opaci, încă 5 până la 6 minute.
Garnisiți cu pătrunjel înainte de servire.
Combinați toate ingredientele, dar uleiul vegetal într-un castron până când se amestecă bine.
Adăugați ulei pentru a crea o marinadă la consistența dorită. A se păstra într-un recipient etanș.