Neer More (Zară Condimentată În Stil Indian De Sud)

Neer More (Zară Condimentată În Stil Indian De Sud)
Neer mai mult (South Indian-Stil condimentat zară) ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă servește 8 și costă 21 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegetariană are 28 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, apă, 2 ardei iute și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ovăz Spiced Buttermilk-ovăz Neer mai mult-ovăz Indian s, Neer Mor Zară Condimentată, și Easy Fish Molee (Tocană De Pește În Stil Indian De Sud Cu Nucă De Cocos) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un blender combinați zară, apă, suc de lămâie, ghimbir, jalapeno, coriandru, asafoetida și un vârf de sare. Acoperiți și amestecați la viteză mare până când amestecul capătă o nuanță verzuie, aproximativ 10 secunde. Gustați și reglați pentru sare, apoi dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
AsafoetidaAsafoetida
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Încălziți uleiul într-o tigaie medie la foc mediu până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați semințe de muștar și frunze de curry, acoperiți cu ulei și gătiți până când semințele de muștar încep să crape și să pop, 1 minut sau mai puțin. Scoateți imediat de pe foc și adăugați la blender. Se amestecă amestecul împreună până se combină bine, apoi se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
Frunze De CurryFrunze De Curry
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista