Neely ' s mash BOO-tatoes
Neely ' s mash BOO-tatoes ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 75 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 263 calorii, 8g de proteine, și 17g de grăsime per portie. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Dacă aveți ulei de măsline, parmezan, kale și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 55 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 63%. Încercați Faux-Tatoes / Conopidă, De Două Ori Coapte Cauli-Tatoes, și Rețetă de piure de conopidă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Adăugați cartofii într-o oală cu apă rece și sareți apa. Se aduce la foc mic la foc mediu și se fierbe cartofii până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Scurgeți cartofii într-o strecurătoare.
Adăugați 2 linguri de ulei de măsline în oală la foc mediu-mare. Odată ce uleiul este fierbinte, adăugați ceapa verde și varza.
Se sotează până se înmoaie, aruncând cu clești, aproximativ 3 până la 4 minute. Se amestecă laptele și untul și se condimentează cu sare și piper, după gust.
Lăsați laptele să se încălzească și untul să se topească.
Puneți cartofii în oală și amestecați cu un masher de cartofi. Se amestecă smântâna și parmezanul și se condimentează cu sare și piper, după gust.
Transferați într-un castron de servire și serviți.