Neely BBQ Carne de porc coaste de rezervă

Reteta Neely BBQ Carne de porc coaste de rezervă ar putea satisface pofta ta American în aproximativ 27 de ore și 40 de minute. Acest curs principal are 1365 calorii, 95g de proteine, și 59G de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru $ 9.25 pe portie, această rețetă acoperă 68% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sos worcestershire, pudră de ceapă, pudră de muștar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până sirop de porumb ai putea urma acest curs principal cu Fudge Brownies Cu Sirop De Aur ca desert. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 10 ar spune că a lovit la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este extraordinar. Încercați Rub Uscat Coaste De Porc De Rezervă, Coaste De Rezervă De Porc Fragede, și Coaste De Rezervă De Porc Murate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Așezați placa de coaste de porc pe o placă de tocat curată. Scoate membrana.
Tăiați excesul de grăsime și carne. Condimentează ambele părți ale plăcii cu condimentul BBQ al lui Neely. La frigider cel puțin 24 de ore.
Preîncălziți grătarul la 275 grade F, folosind lemn de hickory și cărbune.
Așezați placa pe grătar departe de flacără, folosind căldură indirectă. Gatiti placa timp de aproximativ 2 1/2 ore cu partea curl in sus. Întoarceți placa pentru a termina gătitul timp de aproximativ 1 oră sau până când obțineți o "îndoire" completă în placă.
Pentru coaste uscate: trageți coaste de pe grătar, presărați condimentul BBQ al lui Neely pe întreaga placă.
Tăiați între oase și serviți.
Pentru coaste umede: trageți coaste de pe grătar, turnați sosul BBQ al lui Neely peste placă.
Tăiați între oase și serviți.
Se amestecă toate ingredientele și se lasă deoparte.
Combinați toate ingredientele sosului într-un vas sau un cuptor olandez mare. Se aduce la fierbere la foc mare, amestecând frecvent pentru a preveni lipirea. Reduceți temperatura la scăzut și fierbeți, neacoperit, timp de cel puțin 2 ore.