Neely BBQ Carne de porc coaste de rezervă

Neely BBQ Carne de porc coaste de rezervă
Reteta Neely BBQ Carne de porc coaste de rezervă ar putea satisface pofta ta American în aproximativ 27 de ore și 40 de minute. Acest curs principal are 1365 calorii, 95g de proteine, și 59G de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru $ 9.25 pe portie, această rețetă acoperă 68% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sos worcestershire, pudră de ceapă, pudră de muștar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până sirop de porumb ai putea urma acest curs principal cu Fudge Brownies Cu Sirop De Aur ca desert. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 10 ar spune că a lovit la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este extraordinar. Încercați Rub Uscat Coaste De Porc De Rezervă, Coaste De Rezervă De Porc Fragede, și Coaste De Rezervă De Porc Murate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Așezați placa de coaste de porc pe o placă de tocat curată. Scoate membrana.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
3
Tăiați excesul de grăsime și carne. Condimentează ambele părți ale plăcii cu condimentul BBQ al lui Neely. La frigider cel puțin 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Pentru GrătarCondimente Pentru Grătar
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Preîncălziți grătarul la 275 grade F, folosind lemn de hickory și cărbune.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Așezați placa pe grătar departe de flacără, folosind căldură indirectă. Gatiti placa timp de aproximativ 2 1/2 ore cu partea curl in sus. Întoarceți placa pentru a termina gătitul timp de aproximativ 1 oră sau până când obțineți o "îndoire" completă în placă.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Pentru coaste uscate: trageți coaste de pe grătar, presărați condimentul BBQ al lui Neely pe întreaga placă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Pentru GrătarCondimente Pentru Grătar
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Tăiați între oase și serviți.
8
Pentru coaste umede: trageți coaste de pe grătar, turnați sosul BBQ al lui Neely peste placă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
9
Tăiați între oase și serviți.
10
Se amestecă toate ingredientele și se lasă deoparte.
11
Combinați toate ingredientele sosului într-un vas sau un cuptor olandez mare. Se aduce la fierbere la foc mare, amestecând frecvent pentru a preveni lipirea. Reduceți temperatura la scăzut și fierbeți, neacoperit, timp de cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
DificultateExpert
Gata În27 hrs, 40 m.
Porții4
Scor De Sănătate67
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista