Neely's Berry Parfait

Neely's Berry Parfait
Neely's Berry Parfait durează aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo servește 6 și costă 1,24 USD per porție . O porție conține 261 de calorii , 3 g de proteine și 22 g de grăsimi . 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest desert. Mergeți la magazin și luați zmeură, zahăr, smântână groasă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 36% , ceea ce nu este atât de excelent. Rețete similare includ Parfaitul Banana Split , Parfaitul cu iaurt cu fructe de pădure și cremă și Parfaitul cu cireșe și iaurt .

Instrucțiuni

1
Adăugați 6 uncii de zmeură, afine, mure, zahăr și suc de lămâie într-un bol mediu. Se amestecă bine pentru a se încorpora. Lăsați amestecul de fructe de pădure să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SuplimentarăApă Suplimentară
1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
1
Adăugați 6 uncii de zmeură într-un robot de bucătărie împreună cu 2 linguri de zahăr. Se face piure până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Scoateți piureul de zmeură într-un castron, acoperiți cu folie de plastic și lăsați să se răcească la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De ZmeurăPiure De Zmeură
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
1
Bateți smântâna groasă cu un mixer de mână până devine spumoasă și groasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2
Adăugați zahărul și continuați să bateți până când apar vârfuri medii. Incorporati usor piureul de zmeura pana se omogenizeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De ZmeurăPiure De Zmeură
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
3
Pentru a servi, adăugați o lingură de smântână groasă pe fundul unui pahar de modă veche, deasupra cu o lingură de fructe și stropiți cu o mână de granola. Repetați stratificarea încă o dată. Acoperiți cu o lingură mică de smântână și deasupra câteva fructe de pădure. Repetați cu paharele și ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe OrizontalăPrăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
1 Cană (8 Uncii) De Iaurt De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi1 Cană (8 Uncii) De Iaurt De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista