Needhams
Rețeta Needhams ar putea satisface pofta Creolă în aproximativ 1 oră și 25 de minute. O porție conține 259 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 40. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de zahăr neted, cofetari cutie, scurtarea de legume, și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioase. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Doar câțiva oameni au plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. Este o opțiune bună dacă urmați un gluten gratuit și FODMAP prietenos dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Needhams pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți zahărul cofetarilor într-un castron mare rezistent la căldură; faceți o fântână adâncă în mijloc.
Adăugați piureul de cartofi, untul, vanilia și sarea în fântână.
Așezați vasul peste o cratiță cu apă abia fierbinte. Începând din Centrul puțului, amestecați ingredientele, încorporând treptat zahărul, până când zahărul se dizolvă și amestecul formează o pastă netedă, aproximativ 5 minute.
Scoateți vasul de pe foc și amestecați nuca de cocos.
Se transferă la congelator și se răcește până se întărește, aproximativ 20 de minute.
Rotiți linguri de amestec de cartofi în bile, apoi aplatizați fiecare bilă într-un pătrat mic folosind degetele (ar trebui să aveți aproximativ 40 de pătrate).
Puneți pătratele pe o farfurie mare sau o foaie de copt, acoperiți cu folie de plastic și congelați până când sunt ferme, aproximativ 20 de minute.
Aliniați o foaie de copt cu folie, cu fața strălucitoare în sus.
Puneți ciocolata într-un bol sigur pentru cuptorul cu microunde și cuptorul cu microunde la intervale de 30 de secunde, amestecând, până când ciocolata se topește.
Adăugați scurtarea și amestecați puternic până la luciu, aproximativ 2 minute.
Transferați jumătate din ciocolată într-o ceașcă de măsurare a lichidului de sticlă. Pe rând, așezați fiecare pătrat de bomboane pe o furculiță și înmuiați ciocolata topită pentru a acoperi; lăsați excesul să picure înapoi în ceașcă.
Transferați pe foaia de copt pregătită. Repetați cu pătratele rămase, reumplând ceașca cu ciocolată topită după cum este necesar.
Lăsați bomboanele să se întărească la temperatura camerei, aproximativ 1 oră. Fotografie realizată de Charles Masters
Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc
Cajun funcționează foarte bine cu Albarino, vin de la Rosa și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai mic, vor completa căldura în mâncărurile picante Cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Un vin pe care l-ai putea încerca este Joyce Vineyards Albarino. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 25 de dolari.
![Livadia Albarino]()
Livadia Albarino
Vioi și oțel stil spaniol Albari cca Este viu proaspete cu spori aromatice și aciditate racy. Crisp și răcoritor cu măr verde tartă, piersică albă și citrice zesty, împreună cu Sones umede, groapă de caise și o soluție salină de udare a gurii, ceea ce face un sipper grozav de vară.