Nectarine cu gaura a 19-A cu crema de lamaie
Nectarine gaura 19 cu crema de lamaie este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 313 calorii, 6g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $3.24 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 10 minute. Dacă aveți la îndemână lapte, lichior de lămâie, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă o nu atât de spectaculos scor spoonacular de 39%. Rețete similare sunt Nectarine cu gaura a 19-A cu crema de lamaie, Nectarine și cremă de Cardamon, și Nectarine la grătar cu cremă de Mascarpone.
Instrucțiuni
Se toarnă coniac peste nectarine și se înmoaie aproximativ 30 de minute.
Se toarnă laptele și smântâna grea într-o oală cu fund greu și se adaugă lichior de vanilie și lămâie.
Adăugați jumătate de zahăr în oală și aduceți la foc mic (chiar sub fierbere). Într-un castron mic amestecați gălbenușurile de ou și restul de zahăr și temperați-l adăugând o cantitate mică de amestec de lapte încălzit în castron în timp ce bateți constant (cunoscut sub numele de legătură). Acum turnați legătura (amestecul de ouă) în vasul cu lapte, amestecând continuu. Doar îl încălzești. Nu fierbeți. Nu gătiți. Ideea unei legături este de a încorpora ouăle și de a evita transformarea lor în ouă amestecate! Doriți ca amestecul să înceapă să se îngroașe, astfel încât să acopere spatele unei linguri.
Se ia de pe foc și se amestecă în coaja de lămâie și se lasă să se răcească, apoi se scoate păstaia de vanilie și se aruncă și se dă la frigider până se răcește.
Așezați nectarinele tăiate cu fața în sus într-o tigaie și presărați cu 1 lingură de zahăr. Puneți țuică în jurul nectarinelor, acoperiți și încălziți nectarinele și țuica pentru scurt timp. Apoi scoateți capacul și lingura încălzit coniac peste nectarine. *
Scoateți-l de pe foc și aprindeți-l cu un chibrit lung la flambe. Alternativ, puteți grăta nectarinele înmuiate în coniac până când încep să se caramelizeze. Lăsați nectarinele să se răcească la temperatura camerei.
Așezați 2 nectarine pe fiecare vas de servire și acoperiți cu cremă de lămâie și mure.