Nebun de iaurt cu nucă de cocos și Mango cu banană înmuiată în ciocolată

Nucă de Cocos & Mango iaurt Fool cu ciocolata muiată Banana ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 2 și costă $3.99 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 22g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 698 calorii. Această rețetă din roșii conservate are 11 fani. Dacă aveți la îndemână banane, iaurt grecesc, zahăr glazură și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până Mango ai putea urma acest curs principal cu Panna Cotta de nucă de cocos cu fructe de pasiune și mango ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Iaurt Congelat Cu Banane, Mango Și Vanilie, Indesata Mango & ciocolata prost, și Rulouri de primăvară Bananan și Mango cu Ganache de nucă de cocos-ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți ciocolata cu grijă la bain marie sau la cuptorul cu microunde. Înmuiați feliile de banane în ciocolată și așezați-le pe o foaie de copt căptușită pentru a se fixa. Puneți tava în frigider.
Bateți primul mango până se omogenizează cu 2 lingurițe de zahăr glazură.
Tăiați carnea celui de-al doilea mango în cuburi.
Se amestecă nuca de cocos desicată în iaurtul grecesc.
Acum este timpul să vă stratificați desertul. Mai întâi împărțiți piureul de mango între două pahare frumoase, apoi acoperiți cu bucățile de mango, dar rezervați câteva pentru decor.
Apoi adăugați un strat de iaurt grecesc de nucă de cocos la fiecare pahar, apoi terminați cu felii de căpșuni, bucăți de mango și banane înmuiate în ciocolată. Dacă ți-a mai rămas niște ciocolată topită, o poți stropi peste fiecare desert.