Naw mai Fan necesită aproximativ 2 ore și 5 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 525 calorii, 17g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.03 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. Un amestec de sare, ciuperci shiitake, orez lipicios și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați rețete similare.
Instrucțiuni
1
Adăugați ciupercile într-un bol și acoperiți cu 1 cană de apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se lasă să stea 30 de minute pentru a se rehidrata. Strângeți ciupercile, rezervând lichidul de înmuiere într-un castron mic. Clătiți ciupercile și lăsați-le deoparte. Se strecoară lichidul înmuiat printr-un prosop de hârtie într-o cratiță medie și se lasă deoparte scurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Grăsime De Porc înapoi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Pentru orez, clătiți orezul în filtru sub apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
4
Adăugați orez, 2 3/4 căni de apă rece și sare în cratița care conține lichidul de înmuiere a ciupercilor. Acoperiți și lăsați să se înmoaie timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
5
Scoateți capacul, apoi rotiți focul la mediu și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim, acoperiți și gătiți timp de 15 minute fără a scoate capacul.
6
Se transferă într-un bol de amestecare, se amestecă oțetul și se acoperă cu un prosop de bucătărie curat și umed și se păstrează la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Amestec Natural Pentru Prăjituri
7
Încălziți uleiul de struguri la foc mediu-mare într-o tigaie sotată. Când uleiul începe să strălucească, rumeniți toate părțile cârnaților.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Turnați cea mai mare parte a grăsimii din tigaie și reveniți la plită. Reduceți căldura la mediu, amestecați laptele de cocos, sosul de soia și sosul de stridii. Acoperiți și lăsați să gătească timp de 15 până la 20 de minute până când cârnații sunt fierți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Sos De Stridii
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Creveți Sotați, Decojiți
9
Scoateți cârnații și lăsați să se odihnească. Apoi tăiați pe părtinire. Întoarceți cârnații în tigaie, adăugați orez fiert și amestecați pentru a combina. Condimentați, după gust, cu sare și piper, dacă este necesar.